Mitä ihmettä, Megan Fox pukeutui banaaniksi!

Myös Hollywood-tähdet ovat aloittaneet työuransa yksinkertaisilla hanttitöillä. Kuka tähti on joutunut pukeutumaan banaaniksi? Kuka taas jynssäsi vessoja jo 11-vuotiaana?

Luulitko, että Hollywood-julkkisten elämä on ollut alusta alkaen hohdokasta ja täynnä glamouria? Nämä tähdet ovat tutustuneet myös työelämän konkreettiseen puoleen.

Hugh Jackman

Ennen kuin näyttelijä Hugh Jackman tähditti muun muassa X-Men-elokuvia, hän teki töitä monien muiden ihmisten tapaan kassalla.

– Sain potkut kuuden viikon jälkeen, sillä pomon mielestä juttelin liikaa asiakkaille, Jackman kertoo.

Jennifer Aniston

Frendit-tähti Jennifer Aniston kertoo, että sai lapsena taskurahansa pesemällä vessoja.

– Olen itse asiassa aika hyvä siinä. Olen aina nauttinut kaikista töistä, mitä olen tehnyt, hän sanoo.

Megan Fox

Megan Fox on yksi Hollywoodin seuratuimpia tähtiä, mutta hänkin on joutunut aloittamaan uransa pohjalta.

– Työskentelin nuorempana smoothiebaarissa banaaniksi pukeutuneena. Sain valita, olenko omena vai banaani. Valitsin banaanin, koska se oli hoikempi, hän paljastaa.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino voi olla yksi aikansa arvostetuimpia ohjaajia, mutta hänen ensimmäinen työnsä ei ollut kovinkaan hohdokas. Hän työskenteli pornoelokuvateatterissa.

– En välittänyt elokuvista ollenkaan ja olin täysin kyllästynyt niihin, Tarantino kertoo jälkikäteen.

Miley Cyrus

– Minulla on ollut yksi normaali työpaikka ja itse asiassa pidin siitä. Työskentelin 11-vuotiaana siivoojana. Jynssäsin jopa vessoja! Cyrus sanoo.

Brad Pitt

Hurmurinäyttelijä Brad Pittin ensimmäinen työpaikka oli El Pollo Loco -ravintola. Hän oli pukeutunut kanapukuun ja hänen tehtävänsä oli kaupitella paistettua kanaa ravintolan ulkopuolella.

Denzel Washington

Denzel Washington aloitti uransa kampaamosta.

– Opin paljon näyttelemiseen liittyviä asioita siellä. Parhaat valehtelijat löytyvät kampaamoista, hän paljasti Oprah Winfreylle vuonna 2006.

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat