Mitä ihmettä? Egotrippi julkaisi kymmenen uutta singleä

Egotrippi julkaisi uudelta levyltään 10 singleä 1:47

Egotrippi-yhtyeen kymmenennen studioalbumin virallinen julkaisupäivä on tuleva perjantai.

Egotripin kymmenes studioalbumi 10 julkaistaan virallisesti perjantaina 13. lokakuuta, mutta maanantain ja tiistain välisenä yönä yhtye julkaisi kymmenen uutta singleä digitaalisissa musiikkipalveluissa.

Viimeisen viikon aikana monet tunnetut nimet ovat julkaisseet omia top 10 -soittolistojaan Egotripin tuotannosta ja nyt yhtye julkaisi tänään 10. lokakuuta omista tämänhetkisistä suosikeistaan kootun soittolistan, joka löytyy alla sekä täältä.

MTV.fin viihdetoimituksessa uskotaan vahvasti, että kyseiset singlebiisit löytyvät myös perjantaina ilmestyvältä kymmenenneltä Egotrippi-levyltä.


Yhtye itse on kirjoittanut suuren osan uusista kappaleista, mutta levyllä kuullaan myös kaksi Iisan sanoittamaa laulua (Ennen ja nyt ja Patja) sekä yksi bändin kitaristi-laulaja Knipin ja Tuure Kilpeläisen yhteistyönä syntynyt kappale (Kadonnutta kauneutta).

Suuren läpimurtonsa Matkustaja-albumilla (2003), 20 suosikkia -kokoemalevyllä (2004) sekä siltä lohkaistulla Matkustaja-hittisinglellä tehnyt Egotrippi lähtee uuden albumin myötä Tampereelta 20. lokakuuta käynnistyvälle kiertueelle. Keikkapäivämäärät löytyvät täältä.

Egotrippi juhlisti uutta 10-levyään tänään 10.10.2017 Helsingissä raitiovaunulinjalla numero 10. Katso videoklippi artikkelin alussa.

Katso alla myös video Egotripin live-esiintymisestä Nova Stagella keväällä 2015.


Lue myös:

    Uusimmat