Mainos

Mitä ihmettä? - Duudsonit ja Vanhanen yhteistyöhön

Duudsonit ja entinen pääministeri, nykyinen Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen ovat lyöneet hynttyyt yhteen. Vanhanen kertoo MTV3:n Huomenta Suomessa, että meneillään on yhteishanke.

– Olin aikoinaan mukana heidän sketsissä ja ajattelin, että nyt vastapalveluksi pyydän, että Jukka Hildén lähtisi suojelijaksi työministeri Lauri Ihalaisen kanssa meidän hankkeeseen, jossa kymppiluokkalaisille etsitään kesätöitä. Perheyritykset on kasaamassa porukkaa, joka sitten tarjoaisi näille nuorille kesätöitä, Vanhanen selventää.

Hildenin mukaan pyyntöön oli helppo suostua.

- Kaikki, mikä koskee nuoria on sydäntäni lähellä, sitäpaitsi Matti tuo mun rauhallisen puolen esiin, Hildén hykertelee.

Hilden muistelee omia kesätöitään ja kertoo, että esimerkiksi Dudsoneita ei olisi ehkä koskaan syntynyt ilman Jarpin kesätöillä keräämiä rahoja, joilla ostettiin videokamera.

Vanhanen puolestaan perustelee kymppiluokkalaisten huomioimista sillä, he ovat kaikkein suurimmassa syrjäytymisvaarassa.

– Heitä pitää sillä lailla positiivisessa mielessä ottaa niskasta kiinni ja osoittaa, että heitäkin huomioidaan tässä yhteiskunnassa ja töitä tekemällä täällä yhteiskunnassa eletään.

Katso Matti Vanhasen ja Jukka Hildénin haastattelu: (Huomenta Suomi 9.2.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.