Mitä dramatiikkaa! Mira Potkonen ulos MM-kisoista murskaavan alun jälkeen

Mira Potkonen ja Elina Gustafsson juhlivat nyrkkeilyn EM-kultaa 1:40

Suomen Mira Potkonen kohtasi puolivälierissä Thaimaan Sudaporn Seesondeen Intian Delhissä järjestetyissä nyrkkeilyn MM-kilpailuissa. Seesondee voitti ottelun tuomariäänin 4-1.

Kuvan videolla kuvavideo Mira Potkosen ja Elina Gustafssonin Euroopan mestaruuksista.

Potkonen aloitti ottelun erittäin aggressiivisesti ja hyökkäsi voimalla thaimaalaista vastaan.  Suomalainen näytti ylivoimaiselta ottelun ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä ottelu tasoittui. Seesondee paransi, mitä pidemmälle ottelu eteni. Kolmas erä oli dramatiikkaa täynnä, ja thaimaalainen antoi todella kovan vastuksen suomalaiselle. Seesondee oli lopulta selvästi parempi ja tuomariäänet menivät tälle lukemin 4-1. Tämä tarkoitti sitä, että Potkonen putosi ulos MM-kisoista.

Suomalainen kohtasi ensimmäisellä kierroksella australialaisen Anja Stridsmanin ja hän voitti ottelun tuomariäänin 3-2. Toisella kierroksella kaatui valkovenäläinen Alla Jarshevitsh selvällä tuloksella 5-0.

Seesondee ottelee MM-välierässä joko Ruotsin Agnes Alexiussonia tai Etelä-Korean Yeonji Ohia vastaan.