Mainos

Mitä alushoususi paljastavat luonteestasi?

Vaatetuksesi paljastaa luonteenpiirteesi, sillä yleensä valitsemme sellaisia vaatteita, joissa tunnemme olomme hyväksi.

Tässä Helmen leikkimielinen luonneanalyysi alushousuista.

Lyhyet, mukavat ja simppelit

Olet aito ja ajatelevainen henkilö. Alushoususi kertovat sinun olevan lämminsydäminen ja omaat hyvän huumorintajun. Sinun kanssasi on mukava viettää aikaa. Todellinen ystävä!

Seksikkäät stringit

Olet viettelevä ja menevä nainen. Lähdet mielelläsi viihteelle ja juhlit aamuun saakka. Jos olet sinkku, et koskaan voi tietää, sattuuko mukaan tarttumaan yöseuraa ja vaikka tarttuisi, sehän olisi vain mukavaa.

Ihonväriset, koristeettomat stringit

Olisit mieluummin alasti. Olet hyvin suora ja välitön henkilö. Et pahemmin vierasta omien ajatuksiesi täräyttämistä suoraan päin näköä. Haaveilet kenties myös mallinurasta.

Kuvioidut alushousut

Olet oikeasti ujo ja hieman syrjäänvetäytyvä. Olet epävarma itsestäsi ja mielelläsi peität ujoudet koomisiin, kuvioituihin alushousuihin.

Poikamaiset hipsterit

Olet enemmän kuin itsevarma. Tiedät olevasi seksikäs, vaikka alushoususi olisivatkin poikamaiset. Tunnet olosi luontevaksi tilanteessa kuin tilanteessa. Silti sinussa piilee salattu puoli, joka kenties herää makuuhuoneessa?

Pitsipöksyt

Retrohenkiset pitsipöksyt paljastavat sinun olevan älykkötyyppi. Olet fiksu ja ironinen, toisinaan ehkä hieman liioitellusti ja se saattaa ärsyttää toisia. Olet postmoderni intellektuelli.

Mummopöksyt

Ihonväriset, rintojen alle ulottuvat pöksyt kertovat, että olet lähes aseksuaali. Seksiviettisi on uinunut jo jonkin aikaa. Olet mukavuudenhaluinen, leppoisa henkilö. Olet miellyttämisenhaluisen vastakohta.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Perele

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.