Mainos

Mitä ajattelet seksin aikana? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä ajattelet seksin aikana?”  kyselee Suski.

Näin miehet vastasivat:

"Ajattelen seksin aika usein, jotain seksifantasiaani eli kuvitteellisia tilanteita, jotka kiihottavat minua."
– 38, naimisissa

"Hyvä Suski; Yleensä en mitään, tai sitten ajatus lentää ihan minne vaan, Jessica Alba ja lopuksi jalkapallo, jalkapallo, jalkapallooooooooooooooooooooooooooooo."
– 46, naimisissa

"Yleensä seksin aikana olen keskittynyt siihen hetkeen, enkä ainakaan tiedostaen mieti muuta, mutta on pakko myöntää, että joskus on tullut mietittyä, että miten voi olla näin tylsää ja pahimmillaan(parhaimmillaan) huomannut ajattelevansa jotain toista naista, jotta saisi "suorituksen" valmiiksi."
– 38, sinkku

"Ajatukset pyörivät visuaalisen nautinnon, asentojen ja kuinka lisätä molempien nautintoa alueella. Jälkimmäiseen liittyy kehonkielen lukeminen ja sitä kautta ajatukset, mistä muusta hän voisi pitää sekä sen toteutus. Loppua kohden sitä alkaa väkisinkin ajattelemaan laukeamistaan ja sitä, kuinka voisi viivyttää tapahtumaa, jotta orgasmi olisi entistä voimakkaampi."
– 34, sinkku

"Pitääkö seksin aikana miettiä? No ei todella. Jos liikaa alkaa miettimään, niin potenssi sanoo et "mitä ny?" ja sit se alkaa vetkuloimaan. Ehkä hän, joka on 1–5 kertaa touhussa miettii, mutta itse en ainakaan mieti. Annan mennä vaan. Kaikki tulee selkärängasta, minkä oppinut aikaisemmin, silloin kun oli vielä aikaa miettiä. Spontaanisti pitää toimia. Mieti nyt... ukko miettinyt kaikkea valmiiksi siinä jyystäessä ja mamma sanoo ”ota mut keittiön pöydällä” – ukollahan menee aivan solmuun kaikki. Onhan tässä sekin, että onko partneri tuttu vai tuntematon. Ehkä hiukan suorituspaineita tuntemattoman kanssa, kun pitäisi päteä, kun se että tutun kanssa olisi, mutta edelleen väitän, että silloinkin täysiä vaan fiilispohjalla. Rakastelu on kuin tanssi, sen osaa tai ei, mutta voi oppia, rakastelu on kuin tanssi... sä sekoat, jos mietit valssin askeleita. On naisen asia kehua tai haukkua kavereille sinun touhuasi sitten myöhemmin, pääasia että teit, minkä osasit silloin. Puhuminen sängyssä on vierasta vissiin ja ajattelu häiritsevää. Mikään ei oo kamalampaa, kun nainen kysyy... tai mies...että "Mitä sä mietit?" Meinaan että sen ihan oikeesti huomaa joten LOPETA HETI JA PANE."
– 48, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja