Mainos

Mistä miehet murehtivat sängyssä?

Luulitko, että miehet murehtivat sängyssä vain etuvarustuksensa koosta? Lue miesten yllättävät paljastukset!

Monet naiset murehtivat seksin aikana vartalonsa pienistä virheistä, mutta myös miehet paljastavat olevansa epävarmoja itsestään sängyssä, kirjoittaa Glamour.com.

Onko vartaloni tarpeeksi hyvä?

– En juuri murehdi sängyssä, mutta jos naisella on isommat hauislihakset kuin minulla, saatan pelästyä, kertoo Brian, 24.

– Murehdin eniten hänen vanhoista seksikumppaneistaan. Näin kerran kuvan ex-tyttöystäväni edellisestä poikaystävästä. Oli inhottavaa ajatella sitä ruskettunutta, paidatonta tyyppiä tyttöystäväni kanssa, paljastaa Brady, 27.

– Huolehdin aamuhengityksestäni! Haluan tuoksua hyvältä naiseni edessä. Juoksen heti aamusta kylpyhuoneeseen harjaamaan hampaani ja lisäämään deodoranttia, sanoo 30-vuotias Dennis.

Kunto ja kokemus päänvaivana

– Pelkään olevani liian humalassa! Joskus jännitän, sammunko kesken touhujemme. Luojan kiitos niin ei ole tapahtunut vielä, Ryan, 24, murehtii.

– Kestävyys huolettaa. Edes se ei toimi, että yritän pitkittää seksiä ajattelemalla muita asioita. Joskus täytyy vain hengähtää, säilyttää maltti ja jatkaa, kertoo Cole, 24.

– Murehdin siitä, että hän on kokenut enemmän kuin minä ja tietää seksistä asioita, joita itse en tiedä. Odottaako hän minun olevan samalla tasolla hänen kanssaan? pohtii 23-vuotias Ernesto.

Yllättäviä paljastuksia

– Jos nainen on todella äänekäs ja voihkii paljon, vaivaannun. Pitääkö minunkin äännellä? miettii Eunghyun, 27.

– Olen taiteilija, joten huoneeni on aina tosi sotkuinen. Siksi pelkäänkin tuoda tyttöjä kotiin, varsinkin, jos minulla on juuri deadline tuloillaan, kertoo Cristopher, 24.

– Vaikeinta on tehdä aloite ja lähestyä tyttöä! Kaikki muu on melko helppoa, paljastaa Mike, 28.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.