Missiemo Noora Hautakangas avoliittoon?

Miss Suomi 2009 -kisoissa missiemona häärivä Noora Hautakangas, 24, kertoo Oho!-lehdessä olevansa hyvin onnellinen nykyisessä parisuhteessaan. Vuoden 2007 Miss Suomi pohtii haastattelussa myös avoliittoa.

Noora kertoo Oho!-lehden haastattelussa, että hänen sydämensä on valloitettu. Hän tapasi nykyisen rakkaansa viime kesänä. Pariskunta vietti hiljattain lemmenloman Thaimaassa, jossa Noora mursi nilkkansa.

Missi paljastaa olevansa kranttu miesten suhteen.

– Haluan varjella sydäntäni. Tällä kertaa minun on myönnettävä, että rima on ylitetty. Olen hyvin onnellinen. Täytyy myöntää, että tämä parisuhde on tuonut tasaisuutta elämääni, Noora hehkuttaa Oho!-lehdessä.

Noora ei ole koskaan asunut avoliitossa, mutta hänen mielestään yhteen kannattaisi muuttaa mahdollisimman nopeasti. Missiemo on haastattelussa salamyhkäinen suunnitelmiensa suhteen. Rivienvälistä voisi ymmärtää, että hän saattaa muuttaa rakkaansa kanssa yhteen piakkoin.

– On hyvä olla niin yksin kuin kahdestaankin, kun suhteessa on kaikki hyvin. En koe esimerkiksi tarvitsevani nyt omaa aikaa, koska olen löytänyt hyvän ihmisen, Noora pohtii Oho!-lehdessä.

Tutustu myös Maikkarin Miss Suomi 2009 -sivustoon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat