Missi-Krista sai romanttista ihailijapostia: Tunnistin lähettäjän

Krista Haapalainen kruunattiin sunnuntaina Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Maanantaina missiä odotti romanttinen yllätys.

Krista Haapalainen kruunattiin sunnuntaina Miss Suomi Bea Toivosen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Haapalainen on tuttu vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailusta, tuolloin hänet valittiin lehdistön ihannetytöksi.

Vaikka voitto oli tänä vuonna haaveissa, on Krista enemmän kuin tyytyväinen valinnasta perintöprinsessaksi.

– Olen ihan supertyytyväinen, tämä on minulle voitto. Vaikka voittokin oli mielessä, niin jotenkin kahden vuoden takaiset missiajat kummittelivat mielessä. En vain saanut mielikuvaa itsestäni voittajana, en nähnyt itseäni Miss Suomena, Krista miettii.

Romanttinen yllätys hotellihuoneessa

Tyytyväisen perintöprinsessan aamu on lähtenyt käyntiin romanttisissa tunnelmissa, sillä aamulla hän sai huoneeseensa ihailijapostia. Haapalaiselle oli tuotu huoneeseen niin samppanjaa kuin suklaatakin.

– Luulin ensin, että lähetys on tältä hotellilta, mutta sitten huomasin viestin. Olin aika otettu, ihailija oli nähnyt kovasti vaivaa. Olihan tuo  ihanaa ja mieletöntä, rakastan yllätyksiä, Haapalainen kertoo.

Krista lisäsi yllätyksestä kuvan Instagram-tililleen:

Kyseessä ei kuitenkaan ollut mysteeri-ihailija, sillä Krista paljastaa tietävänsä lähetyksen lähettäneen henkilön.

– Osasin yhdistää nimen ja kasvot, tiedän lähetyksen lähettäneen henkilön. Hän on tuttu kiertueelta, ei henkilökuntaa, mutta dinnereilta tuttu.

Voisiko tästä syntyä nyt sitten pieni romanssin poikanen?

– En usko, että tästä mitään romanttista kehkeytyy. Katsotaan nyt päivä kerrallaan, haluaisin olla sinkkuna vähän aikaa , Krista toteaa.

24-vuotias Haapalainen viihtyy tällä hetkellä sinkkuna. Kaunottarella ei ole kiire uuteen suhteeseen, sillä hänen kuuden ja puolen vuoden pituinen suhde jääkiekkoilija Eetu Pöystin kanssa päättyi vuoden alussa.

– Treffeille voisin jossain vaiheessa lähteä, mutta vielä en ole valmis seurustelemaan. Haluan nyt keskittyä tähän missiedustamiseen itsekseni.

Lue myös:

    Uusimmat