Missi-Krista aloitti tiukan dieetin: Kesä meni juhliessa

Miss Suomi Bea Toivosen ensimmäinen perintöprinsessa Krista Haapalainen on ottanut kesän jälkeen itseään niskasta kiinni niin kuntoilun kuin ruokavalion suhteen.

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Krista Haapalainen valmistautuu parhaillaan marraskuussa Lontoossa järjestettävään Miss Maailma -koitokseen.

Haapalainen piipahti torstaina Belge-ravintolan syntymäpäiväjuhlilla Helsingissä kertomassa kuulumisiaan. Railakkaan kesän jälkeen Haapalainen kertoo aloittaneensa nyt aivan erilaisen elämänrytmin.

– Olen nyt neljättä päivää dieetillä. Tai ehkä tämä on enemmänkin elämäntapa ja sen muutos. Meininki on siis muuttunut täysin kesästä. Kesä meni aika lailla juhlimiseksi, mutta se teki hyvää ja nyt taas palataan normaaliin elämään, Krista kertoo.

Haapalainen otti kesästä kaiken irti viimeiseen saakka. Noin viikko sitten hän vielä nautti Espanjassa auringon lämmöstä yhdessä Miss Suomi Bea Toivosen kanssa.

– Minun ja Bean matka Espanjaan oli ikään kuin kesän päätösreissu, joten siihen malliin sitten juhlittiin. Olihan se ihan mukavan rattoisa reissu, Krista nauraa.

Miltä muutos tässä vaiheessa tuntuu?

– Viikko sitten tulimme Espanjasta ja siitä lähtien olen herännyt joka aamu kuudelta. Eli aika rytinällä olen palannut arkeen. Paluu normaaliin rytmiin tuntuu kuitenkin tosi hyvältä. Kesä jatkui aika lailla, sanoisin että kesä oli aika pitkä, Krista nauraa.

Haapalainen kertoo fitnessmalli Nanna Koiviston tekevän hänelle kuntoiluohjelman. Koivisto on myös jääkiekkoilijarakkaansa Jere Karalahden kovan kunnon takana.

– Ruokavalio on tärkein, alussa hiilareita, jotta jaksaa treenata. Sitten siirrytään vähän enemmän proteiinipitoiseen ruokaan, jotta lähtee nesteitä.

– Kesällä söin aika huonosti ja epäsäännöllisesti. Nyt syön kolmen tunnin välein, mikä tuntuu tosi paljolta. Määrät ovat kuitenkin pieniä. Tosi hyvin on mennyt. Treenejä on tosi paljon, mutta ykköstavoitteena ei kuitenkaan ole saada lihaksia.

Haapalaisella on vielä paljon työsarkaa edessä ennen marraskuista Miss Maailma -kilpailua. Seuraavaksi hän keskittyy talent-osuuden työstämiseen.

– Nyt viikonloppuna aloitan opettelemaan kilpa-aerobicin ohjelmaani. Teen sen samalla musiikilla, millä olen joskus aikoinani kilpaillutkin. Sitten pitää etsiä vielä kaikki kilpailupuvut.

Lue myös:

    Uusimmat