Mainos

Missä suomalainen mieluiten lemmiskelee?

Helmi kysyi lukijoiltaan mikä on paras paikka lemmenleikeille. Vastauksia kyselyyn tuli ennätykselliset 2217 kappaletta.

Ehdottomasti suurin osa oli sitä mieltä, että sänky on kaikista paras paikka. Tämä vaihtoehto keräsi jopa 53 prosentin kannatuksen.

Sängyn hyviksi puoliksi laskettiin pehmeys ja monipuolinen alusta.

– Saa olla rennosti, on tilaa ja mukavuutta. Mukavuus ennen kaikkea, se luo hyvän pohjan rakastelulle. Epämukavuus vie nopeasti halut.

Sänkyä verrattiin myös sohvaan:

– Sohva on paras paikka, koska siinä on enemmän viehätystä kuin sängyssä, ollen kuitenkin lähes yhtä mukava. Vieraiden kyläillessä ja istuessa sohvalla voikin sitten hihitellä itsekseen miettien, mitä siinä illalla tuli siinä tehtyä.

Kovin ronkeleita Helmen lukijat eivät kuitenkaan ole. Hyvänä kakkosena noin 27 prosentin kannatuksella tuli vaihtoehto kaikki käy.

– Kaikkialla, missä vain mahdollista, on paras paikka rakastelulle. Vaihteluhan virkistää, eikä kukaan todennäköisesti halua tuudittautua tylsiin rutiineihin. Kaikilla pitää kuitenkin olla tuttu ja turvallinenkin paikka yhteisille hetkille.

– Miksi tyytyä yhteen paikkaan? Hieman mielikuvitusta ja mitä parhaimpiin kokemuksiin pääsee sitten niin sängyssä, suihkussa, sohvalla kuin auton takapenkilläkin.

Helmen lukijat eivät välitä kovin eksoottisista paikoista. Lentokoneessa lemmenleikkeihin intoutuisi alle prosentti vastaajista ja lattia keräsi vain kahden prosentin kannatuksen. Luonnon helmaan lähtisi 165 vastaajaa ja keittiön pöydällä antautuisi lähes 7 prosenttia eli 147 vastaajaa.

– Lattia ehdottomasti! Se tukee tarvittavia paikkoja. Ei tarvitse huolehtia, että tyyny tai peitto liikkuu tai lähtee alta. Niin ja toinen upea paikka jota voisin kokeilla hiekkaranta.

– Sauna on ehdottomasti paras paikka, varsinkin hämärä puusauna vaikkapa jouluna tai uutenavuotena. Meininki on valmiiksi hikinen ja intiimi.


(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.