Mainos

Missä ovat pääsiäisen parhaat kelit? Katso ennuste

Pääsiäinen alkaa aurinkoisena koko maassa, mutta pilvisyys lisääntyy viikonloppuna maan etelä- ja keskiosassa. Tämän hetken ennusteen mukaan aurinkoisinta on Pohjois-Suomessa. Lumikuurot ovat mahdollisia koko maassa.

Tänään kiirastorstaina pääsiäisen menoliikenne ajetaan laajalti poutaisessa säässä. Lumikuuroja tulee kuitenkin etenkin maan itäosassa, eniten Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa. Myös etelässä voi tulla lumikuuroja illan aikana.

– Lumisateet voivat olla sakeita ja ajokeli huono. Sateet huonontavat näkyvyyttä ja tekevät tiestä hetkellisesti liukkaan, sanoo MTV3:n meteorologi Pekka Pouta.

Perjantain sää on pääosin poutainen ja aurinkoinen. Lumikuurot ovat kuitenkin mahdollisia.

– Pitkäperjantai on etelässä ja idässä pääsiäisen päivistä aurinkoisin. Viikonloppuna pilvisyys lisääntyy näillä alueilla ja lumikuurojen mahdollisuus lisääntyy.

Lapin yli kulkee pyhinä ajoittain lumisateita, mutta enimmäkseen sää on aurinkoinen.

Maanantain paluuliikenteessäkin lumisateet ovat mahdollisia.

Pääsiäisen päivälämpötilat ovat hieman plussalla etelässä, pohjoisessa on nollakeliä tai heikkoa pakkasta. Yöt ovat edelleen kylmiä. Lämpötilat ovat öisin -10…-20 asteessa.

– Tiet menevät pakkaselle jo alkuillasta ja märät tienpinnat jäätyvät. Paikoin tiet ovat liukkaita vielä pitkälle aamupäivään, sanoo Pekka Pouta.

Pääsiäisen paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutkan löydät MTV3:n sääsivustolta. Sivustolla ovat lisäksi muun muassa tiesäätiedot, kelikamerat sekä maailman säätiedot.

Katso torstaista sunnuntaihin ulottuvat alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.