Mainos

Miss Suomi -kisoissa uusi vedonlyöntiskandaali?

Internetissä toimiva peliyhtiö uskoo, että uuden Miss Suomen nimi oli tiedossa jo ennen voittajan virallista julistamista. Yhtiö pohtii Miss Suomi -kisojen vedonlyönnin lopettamista kokonaan.

Internetpeliyhtiö Unibet epäilee, että tämän vuoden Miss Suomi -voittaja tiedettiin jo ennen tuloksen julkistamista.

Unibetin mukaan peliyhtiö joutui sulkemaan Miss Suomi -kohteen ennen aikojaan, koska Satu Tuomiston voiton puolesta vetoa lyötiin epäilyttävän paljon. Yhtiö kertoo laskeneensa Tuomiston kerrointa neljästä 1.3:een ja tämänkin jälkeen pelitilejä avattiin Tuomiston voiton puolesta.

- Osasimme varautua tällaiseen viime vuoden kokemuksen perusteella. Seuraamme tarkasti, jos on epäilyttävää liikehditää tai jos pelitilejä avataan ainoastaan jotakin vetoa tai kisaa varten. Jos yhteen kohteeseen lyödään paljon vetoa joudumme silloin laskemaan maksimipanoksia tai sulkemaan kohteen ennenaikaisesti, kertoo Unibetin Suomen maajohtaja Liisa Matinvesi.

Unibet ei osaa vielä sanoa, ryhtyykö se toimiin mahdollisen vilpin vuoksi.

- Emme ole olleet mihinkään tahoihin vielä yhteydessä. Olemme vasta sisäisesti keskustelleet kuinka ensi vuoden kisoja varten toimimme. Voi olla, ettemme jatkossa tarjoa Miss Suomesta vetoa, Matinvesi sanoo.

Satu Tuomisto kruunattiin Miss Suomeksi 2008 eilen illalla Helsingissä. Akaalainen 21-vuotias vaatemyyjä oli jo vahva ennakkosuosikki ja hänet valittiin myös lehdistön ihannetytöksi.

Sekä Unibetissä että suositulla Ladbrokers -vedonlyöntisivustolla Tuomistoa veikattiin kuitenkin eniten kisan voittajaksi jo aiemmin.

Viime vuonna pienoinen vedonlyöntiskandaali syntyi, kun Noora Hautakangas nousi yllättäen kisojen voittajaksi. Myös Hautakankaan puolesta oli lyöty runsaasti vetoa isoilla panoksilla kilvan loppuvaiheessa. Solar Filmsin tuottajaa Petteri Ahomaatasyytettiin julkisuudessa vinkkien antamisesta kavereilleen, jotka siten löivät vetoa yllätysnimen puolesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.