Miro Heiskanen räjäytti pankin dramaattisessa trillerissä – suomalaispuolustaja ja Roope Hintz karmeassa pisteputkessa

Miro Heiskanen nousi Dallasin ratkaisijaksi Seattle Krakenia vastaan jatkoajalla, kun Stars haki voiton lukemin 4–3.

Jääkiekon NHL:ssä Dallas Starsin ja Seattle Krakenin välinen kärkiottelu tarjosi todella jännittävän lopun. Dallas onnistui tasoituksessa karmean ryöpytyksen jälkeen, kun Joe Pavelski tykitti kiekon Krakenin maaliin vain 10 sekuntia ennen päätössummeria Roope Hintzin syötöstä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jatkoajalla Starsin ratkaisijaksi nousi puolustaja Miro Heiskanen. Suomalainen sai maalin eteen loistavan syötön Max Domilta. Heiskanen ei epäröinyt hetkeäkään, vaan paukautti kiekon suoraan syötöstä verkkoon ohi Kraken-vahti Philipp Grubauerin

Jos Heiskasen maali ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sekä Roope Hintz että Miro Heiskanen keräsivät ottelusta tehopisteet 1+1. Molemmilla suomalaisilla on menossa hurja pisteputki. Heiskanen on tehnyt vähintään yhden tehopisteen kuudessa peräkkäisessä ottelussa. Hintzin pisteputki on vielä pidempi, kun  suomalaishyökkääjä on päässyt pistetilastoon kahdeksassa perättäisessä pelissä.

Myös Esa Lindell ja Rami Hakanpää saalistivat Kraken-ottelussa syöttöpisteet mieheen. Dallas jatkaa voitollaan läntisen konferenssin toisena, Kraken on sijalla viisi.

Lue myös:

    Uusimmat