Mainos

Ministeri Manninen pääsi sairaalasta

Alue- ja kuntaministeri Hannes Manninen pyörtyi eilen kuntaministerien kokouksessa Ruotsissa ja joutui tarkkailtavaksi sairaalaan.

Alue- ja kuntaministeri Hannes Manninen on päässyt tänä aamuna pois ruotsalaisesta sairaalasta, missä hän oli yön yli tarkkailtavana. Ministeri joutui eilen sairaalaan pyörryttyään kuntaministereiden kokouksessa Färnassa Ruotsissa.

Mannisen erityisavustaja Timo Reina kertoi lauantaiaamuna ministerin voivan hyvin. Iltapäivällä hän oli jo paluumatkalla Suomeen.

Manniselle tehtiin paikallisessa sairaalassa normaalit tutkimukset, minkä jälkeen hän jäi vielä varmuuden vuoksi tarkkailtavaksi. Alun perin Mannisen piti palata kotiin jo eilen, mutta sairaskohtauksen vuoksi paluuta jouduttiin lykkäämään seuraavaan päivään.

Pyörtymisen syystä ei ole vielä tietoa. Reinan mukaan mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että kyse olisi ollut vakavasta kohtauksesta. Erityisavustajan mukaan Manninen käy vielä maanantaina Suomessa lääkärillä varmistuakseen siitä, että kaikki on kunnossa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.