Mainos

Ministeri bloggaa, ministeriö facebookkaa

Ulkoministeriö on muuttanut keinojaan lähestyä tavallisia kaduntallaajia. Nykyään valtion virastoa voi vaikka fanittaa Facebookissa.

- Ministeriössäkin pitää seurata aikaa. Sosiaalisesta mediasta on tullut tehokas keino tavoittaa ihmiset, kertoo ulkoministeriön viestintäyksikön päällikkö Juha Markkanen.

Niinpä tänäänkin julkaistaan ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrysen videoblogi ja eilen päivittyi ulkoministeri Alexander Stubbin blogi. Eikä siinä kaikki. Ministeriö on luonut Facebookiin ryhmiä, joissa voi keskustella muun muassa siitä, mitä Suomen kehitysavussa tapahtuu ja miksi kehitysapua annetaan.

Uudistus on otettu vastaan mielenkiinnolla. Muun muassa ministeriön kehitysviestinnän verkkosivuilla on Facebookissa 331 fania.

Ulkoministeriö on myös ladannut This is Finland -promootiovideon Youtubeen. Lisää videoita ladataan palvelimelle pikimmiten.

- Näin voimme olla suorassa ja läheisessä vuorovaikutuksessa suomalaisten ja Suomesta kiinnostuneiden ulkomaalaisten kanssa, kertoo Markkanen.

Toistaiseksi ministeriössä facebookataan oman työn ohella, mutta jatkossa saattaa olla, että työ on muutamalle työntekijälle kokopäiväistä.

Ulkoministeriö on jalkautunut sosiaalisen median pariin loppukesällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.