Mainos

Minibussi upposi jäihin Viron Pärnussa ja useita kuoli – alkoholilla osuutta asiaan

0:55

Virossa minibussi upposi jäihin merellä Pärnun kaupungin edustalla tänään puolelta päivin. Viranomaiset yrittävät parhaillaan selvittää, montako ihmistä onnettomuudessa on saanut surmansa. Asiasta kertoo Postimees.

Pelastusoperaatiota johtavan Andres Sinimeren mukaan sukeltajat ovat iltapäivällä nostaneet minibussista kolmen ihmisen ruumiit. Sukeltajat joutuivat rikkomaan bussista ikkunat saadakseen menehtyneet ulos.

Vielä ei ole varmaa, montako ihmistä autossa oli. Päivällä ilmoitettiin neljän ihmisen olevan kateissa.

Sinimeri kertoo, että pimeys alkaa haitata operaatiota, mutta lisävalojen turvin minibussissa vielä olevat vainajat yritetään saada ulos.

Onnettomuudessa selvisi elossa kaksi henkilöä. Pelastuneet ovat 41-vuotias mies ja 51-vuotias nainen. Molemmat olivat Postimees-lehden mukaan tukevassa humalassa.

Paikallisten mukaan hukkuneet olivat lähistöltä kotoisin. Erään lehdelle kommentoineen mukaan hukkuneiden joukossa oli pelastuneen naisen veli ja poika sekä pojan kaksi kaveria.

Onnettomuus sattui Munalaiun sataman läheisyydessä Pärnun kaupungissa eteläisessä Virossa.

Sinimeri sanoo, että auto oli ilmeisesti matkalla vajaan kilometrin päässä sijaitsevaan Manijan saareen. Saareen ei ole jäätietä. Jää oli onnettomuuspaikalla noin kahdeksan senttimetrin paksuista.

Sinimeri on varma, että alkoholilla on osuutta asiaan. Hän moittii ajatusta jäälle ajamisesta kovin sanoin.

Vesi on onnettomuuspaikalla on suhteellisen matalaa. Uponneen minibussin antenni on näkyvillä vedenpionnan yläpuolella. Sukeltajien seistessä auton katolla, vesi ulottuu vain suunnilleen polviin asti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.