Miniä selvitti 13 vuotta vanhan mysteerin – anopin kadonnut timanttisormus löytyi porkkanan ympäriltä

Kanadalaisnainen sai sormuksensa takaisin 13 vuoden jälkeen.

Kanadalainen Mary Grams, 84, oli murheissaan kadotettuaan sormuksensa puuhastelleensa albertalaisen perhetilan pihamaalla vuonna 2004. Etsinnöistä huolimatta sormusta ei löytynyt.

Grams ei poikaansa lukuunottamatta kertonut sormuksen katoamisesta kenellekään yli vuosikymmeneen. Alkuviikosta Gramsin miniä kuitenkin sai selville anoppinsa salaisuuden löytäessään sormuksen.

Sormus oli löytänyt paikkansa porkkanasta, joka oli kasvanut suoraan sormuksen läpi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se sopii edelleen, Grams paljasti CBC Newsille.

Grams ei ollut kehdannut kertoa sormuksen katoamisesta aviomiehelleen. Sen sijaan hän oli ostanut sen tilalle hieman halvemman sormuksen korvikkeeksi, ja esittänyt, ettei mitään olisi tapahtunutkaan.

– Ehkä tein väärin, mutta sitä vain hermostuu, hän sanoi.

Kukaan ei olisi aavistanut mitään, mutta tällä viikolla Gramsin miniä, Colleen Daley, päätti kerätä pihalta porkkanoita päivälliselle, ja löysi porkkanan ympärillä kimaltelevan sormuksen.

Gramsin poika arvasi heti, kenelle sormus kuuluu ja soitti äidilleen. Jälkiviisaana Grams pohtii nyt, olisiko aviomiehelle pitänyt sittenkin aikanaan kertoa. Tämä menehtyi viisi vuotta sitten. Grams epäilee, että mies olisi pitänyt juttua hauskana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: BBC, Someecards, CBC News

***

Lue myös:

    Uusimmat