Mainos

Milosevic arvosteli oppositiota

Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevic syytti tänään maan oppositiota sisällissodan lietsomisesta. Hän arvosteli myös kansainvälistä yhteisöä, koska se on hänen mukaansa syyllistynyt serbien ja muiden ei-albaanien kansanmurhaan Kosovossa.

Milosevic vakuutti, että Jugoslavia toipuu nopeasti Naton pommituksista. Presidentti puhui Leskovacin kaupungissa, maan kaakkoisosassa, jossa hän vihki uuden rautatieaseman ja avasi uudelleen Naton pommitusten katkaiseman Belgradin ja Nisin välisen valtatien.

Milosevic reagoi nyt ensimmäisen kerran opposition maanlaajuisiin mielenosoituksiin, joissa on vaadittu hänen syrjäyttämistään. Hän sanoi, ettei kansalaisten pidä mennä halpaan ja uskoa, että maan uudistamisesta ja kehityksestä voisivat huolehtia ne, "jotka kehityksen nimissä maleksivat iltaisin kaduillamme".

-He ovat enimmäkseen pelkureita ja hännystelijöitä, jotka uhkaavat tuhota sen, mitä Jugoslavia puolusti Naton iskuja vastaan. Ainoa, mitä he haluavat on viedä maa sisällissotaan ja nousta sodan avulla itse valtaan, Milosevic jatkoi. Milosevic vakuutti, että serbit toipuvat Naton pommitusten tuhoista ja jälleenrakentavat maansa "yhtä nopeasti kuin Naton ohjukset, jotka tuhosivat sen".
(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.