Mainos

Milloin miehet ovat epävarmoja sängyssä?

Englantilaisen tutkimuksen mukaan kilojen kertyminen saa miehen epävarmaksi.

Myös miehet kokevat ulkonäköpaineita sängyssä. Uuden tutkimuksen mukaan yksi kolmesta miehestä kokee epävarmuutta makuuhuoneessa, jos hänelle on kertynyt lisää painoa. Itsensä epäviehättäviksi kokevat miehet tekevät epätodennäköisemmin aloitteen seksiin kumppaninsa kanssa kuin itsevarmat miehet. Yksi neljästä miehestä on harkinnut dieetin aloittamista boostatakseen libidoaan.

Tutkimuksen mukaan peräti 65 prosenttia miehistä on kokenut ongelmia seksuaalisen suorituksensa suhteen jossain vaiheessa elämäänsä. Yli puolet heistä ei kertonut ongelmistaan partnerilleen. Miehet ovat seksiongelmistaan ujoja, ja hakevat lääketieteellistä apua vain silloin, kun ongelmasta on muodostunut jo suuri. Tutkimuksessa paljastui, että 40 prosenttia miehistä kääntyisi seksiongelmiensa suhteen mieluiten internetin puoleen, vain 25 prosenttia astelisi suoraan lääkärille.

Tutkimuksen toteutti uusi miehille suunnattu terveyssivusto.

– Tutkimus paljastaa, etteivät pelkästään naiset kärsi huonosta itsetunnosta makuuhuoneessa, vaan samat asiat vaivaavat myös miehiä, seksin ja ihmissuhteiden asiantuntija, kirjailija Tracey Cox sanoo.

– Miesten ei pitäisi kärsiä hiljaisuudessa. Tarjolla on paljon apua, miten parantaa seksuaalista itsetuntoa ja suoritusta, hän jatkaa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.