Millaisen asun Muodin huipulle -voittaja suunnittelisi punaiselle matolle?

Suomen Muodin huipulle -ohjelman voittaja Linda Silpilä paljastaa millaisen iltapuvun suunnittelisi punaiselle matolle.

Muodin huipulle -ohjelman toisen tuotantokauden voittaja Linda Sipilä, 29, suunnittelisi punaiselle matolle elegantin, tyylikkään ja kauniin puvun, joka on näyttävä ja tuo kantajansa parhaat puolet esille.

– Seuraan henkilökohtaisesta mielenkiinnosta suuria kansainvälisiä upeita ja näyttäviä tapahtumia, joissa iltapuvut ja juhlapuvut ovat esillä. Olen työskennellyt juhlapukujen parissa pitkään, joten ne kiinnostavat. Esimerkiksi Englannin kuninkaallisia häitä en ehtinyt seuraamaan, mutta yritin kuitenkin kurkkia jälkikäteen kuvia puvuista. Tykkään, kun puvut ovat viimeisen päälle mittatilaustyönä tehtyjä.

Puvun rohkeus riippuu kantajasta

Nuori muotisuunnittelija ja oman yrityksensä pyörissä työskentelevä nainen on suunnitellut jo Suomen mittakaavalla seuratuimpaan tapahtumaan, Linnan juhliin, pääministeri Mari Kiviniemelle ja ilmajokelaisen painijan Marko Yli-Hannukselan vaimolle asut.

Sipilällä ei ole suosikkia kansainvälisissä tähdissä, jolle tahtoisi ehdottomasti suunnitella iltapuvun. Kuka tahansa kaunotar kävisi.

– Riippuu siitä kuka asua kantaa, mutta asu olisi varmasti ylellisestä ja mielenkiintoisesta materiaalista valmistettu elegantti, tyylikäs ja kaunis iltapuku. Kantajan parhaita puolia pitäisi tuoda näyttävästi esille ilmain hörsötystä.

Millaisen asun Sipilä sitten suunnittelisi punaiselle matolle?

– Asun pitäisi olla käytännöllinen, jotta siinä on helppo olla. Kun katsoo kuvia vaikkapa Cannesista, niin rohkeita ja läpinäkyviä pukujakin löytyy. Jos kantaja on rohkea, voi pukukin olla. Jos kantaja taas on klassinen, puvunkin pitää olla sellainen.


MTV3/Helmi

Teksti: Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images, Minna Hirvelä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja