Mainos

Miljoonavahingot varastopalossa Raahessa

Tulipalo on aiheuttanut miljoonien markkojen vahingot Raahessa, kun Rakennusliikkeen pihavarasto ja sahan myyntivarasto paloivat. Varastojen läheisestä talosta pelastettiin kuusi henkilöä.

Vierekkäisten K-Raudan pihavaraston ja Junnikkalan sahan myyntivaraston lisäksi myös alueella ollut, purettavaksi määrätty, vanha asuintalo paloi käyttökelvottomaksi. Talossa olleet kuusi henkilöä pelasti paikalle sattumalta osunut ambulanssin miehistö. Vahinkojen hinnaksi on arvioitu 3 miljoonaa markaa. Palomestari Arvo Jussila arvelee että palo on alkanut K-Raudan ja asuintalon puoleiselta nurkalta. Rautakaupan pihavarasto oli vasta täytetty ja Junnikkalan sahan myyntipisteen varastossa oli puutavaraa 600-700 kuutiometriä. Vahinkojen arvo on noin 3 miljoonaa markkaa. Myös varastoalueen aidan toisella puolella olleessa vanhassa talossa oli palon syttymishetkellä kuusi henkilöä, jotka sattumalta paikalle osunut ambulanssimiehistö auttoi turvaan.

Paloa sammutti viisi sammutusyksikköä 30 miehen voimin. Tuli rajattiin varastorakennusten vieressä olleen K-Raudan myymälän ulkopuolelle. Sammutustöitä johtaneen palomestari Arvo Jussilan mukaan syttymissyy on vielä hämärän peitossa.
-Todennäköisesti se sai alkunsa K-Raudan ja asuintalon puoleiselta nurkalta, hän arvioi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.