Miljonäärin naimakaupoista kohu Saksassa

Saksalaisen televisiokanavan "Haluatko naida miljonäärin" -ohjelmasta on noussut kohu. RTL-televisioyhtiö pon myöntänyt, että keskiviikkona suorana lähetetyssä ohjelmassa valittu pariskunta tunsi toisensa entuudestaan.

"Tahdon!"

Yli kahdeksan miljoonaa saksalaista tv-katsojaa seurasi jännittyneenä, kuinka 47-vuotias poikamiesmiljonääri Thomas Tepe valitsi 45 vaimoehdokkaan joukosta omat suosikkinsa. Viimeisellä kierroksella viisi finalistia ilmestyivät lavalle morsiuspuvuissa. Lopulta Tepe valitsi heistä yhden, Gerti Friedrichsin, ja kosi tätä 60 000 markan arvoisen sormuksen kera. Tuore kihlapari lähetettiin saman tien kahden viikon lemmenlomalle Floridaan.

Televisioyhtiön epäilykset kuitenkin heräsivät, kun vihaiset katsojat alkoivat soitella jo ohjelman aikana ja kertoivat, että pariskunta on nähty yhdessä aiemminkin. Asiaa tutkittuaan ohjelman tekijät ottivat yhteyttä Tepeen, joka lopulta myönsi tavanneensa Friedrichsin aiemmin joulukuussa. RTL-kanavan viihdepäällikkö Matthias Alberti pahoittelee tapahtunutta ja pyysi anteeksi muilta vaimoehdokkailta ja katsojilta.

Sen sijaan hän torjui katsojien epäilyt siitä, ettei Tepe edes todellisuudessa olisi miljonääri. Albertin mukaan asiakirjat todistavat Tepellä olevan miljoonien edestä omaisuutta. Huijaussyytösten lisäksi kohuohjelmaa on arvosteltu ankarasti mm. kirkon taholta. Myös yksi ohjelmaan osallistuneista naisista sanoi jälkeenpäin, että lavalla "olo oli kuin olisi lihatiskillä".

(MTV3-STT-AFP-TT)

Lue myös:

    Uusimmat