Mainos

Miljonääriäiti reittilennolla Suomeen - vangitsemista käsitellään huomenna

Tv-ohjelma Miljonääriäideistä tuttua Maria Alasta epäillään törkeästä kavalluksesta.

Hänet vangittiin helmikuun lopussa poissaolevana Helsingin käräjäoikeudessa. Vangitseminen tapahtui todennäköisin syin. Käräjäoikeuden tietojen mukaan rikos olisi tapahtunut 5. marraskuuta vuonna 2010.

Vangitsemisasiaa käsitellään huomenna Helsingin käräjäoikeudessa, sillä Espanjassa asuva Alanen saapui Suomeen maanantaina.

– Maanantaina hän tuli normaalireittilennolla sovitusti Suomeen. Helsinki-Vantaalta hänet tuotiin Pasilan poliisivankilaan. Asia on lain mukaan käsiteltävä 96 tunnin sisällä, kun henkilö on Suomessa, ja hänet on poissaolevana määrätty vangittavaksi, tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juha Rautaheimo kertoi MTV3 Uutisille.

– Häntä kuulustellaan tapauksen johdosta ja suoritetaan selvittelyjä. Nythän asiaa päästään varsinaisesti tutkimaan, kun hän on itse tullut tänne. Pystyy myös itse lausumaan asiassa jotain.

Julkisuudessa olleiden tietojen perusteella Alasen epäillään myyneen perheen luksusauton ja jättäneen asian ilmoittamatta perunkirjoituksessa. Alanen on sittemmin kiistänyt tämän STT:lle ja sanonut, että perunkirjoitus on hoidettu asianmukaisesti, eikä omaisuudesta puutu mitään.

Rautaheimo on tutkinnanjohtajana myös Alasen miehen kuoleman henkirikostutkinnassa. Venemiljonäärin mystinen surma on Rautaheimon mukaan edelleen aktiivisessa tutkinnassa. Mikko Alanen löydettiin surmattuna toimistonsa lattialta elokuussa 2010.

Samana syksynä Miljonääriäidit-sarjan ensimmäiset jaksot esitettiin Suomessa. Myös nyt epäilty törkeä kavallus olisi tapahtunut sarjan esittämisen aikoihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.