Mainos

Miljonääriäidit oikeuden eteen – syytteet luksusauton kavallusjutussa

Molemmat tv-sarjasta tutut miljonääriäidit joutuvat marraskuussa käräjäoikeuteen arvoauton kavallusjutussa.

Syytekokonaisuuden nimikkeenä on törkeä kavallus. Kokonaisuudessa on tiettävästi useita nimikkeitä ja kolme syytettyä, mutta käräjäoikeus ei anna vielä tietoa siitä, mistä rikoksista kutakin syytettyä syytetään.

Poliisi on jo pitkään epäillyt miljonääriäiti Maria Alasta törkeästä kavalluksesta jutussa, joka liittyy Alasen edesmenneen miehen Mikko Alasen omistuksessa olleen Ferrarin myyntiin.

Miljonääriäidit

Miljonääriäidit tv-sarjassa Liv-kanavalla seurattiin Maria Alasen ja Nina Grekinin elämää Espanjan rikkaiden suosimassa Marbellassa vuonna 2010. 

150 000 euron arvoinen Ferrari California oli näyttävästi mukana kuvauksissa.

Samana vuonna Maria Alasen mies Mikko Alanen kuoli henkirikoksen uhrina.

Alanen oli asiaan liittyen vangittuna alkuvuonna 2012. Hän on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

Tv-sarjan toista miljonääriäitiä Nina Grekiniä on epäilty avunannosta törkeään kavallukseen. Myös hänen miestään on epäilty samasta rikoksesta sekä törkeästä väärennyksestä. Väärennysepäily liittyy Ferrari-auton kauppaa koskeviin asiakirjoihin.

MTV Uutisten tietojen mukaan Ferrari-kauppa on ollut erittäin monimutkainen järjestely. Poliisi on epäillyt, että Ferrari vaihtoi omistajaa moneen kertaan ja järjestelyyn liittyi useita muitakin autoja.

Poliisi on epäillyt, että Ferrari myytiin salaa jo kesä-heinäkuussa vuonna 2010, ennen kuin Maria Alasen aviomies kuoli henkirikoksen uhrina veneliikkeessään Helsingin Katajanokalla elokuussa 2010. Henkirikos on yhä selvittämättä.

Syytteiden käsittely alkaa Helsingin käräjäoikeudessa 17. marraskuuta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.