Mainos

Miljardöörien määrä kasvaa – mutta millaisia ja missä he ovat?

Konsulttiyritys Knight Frankin tilaaman raportin mukaan vuonna 2023 miljardöörien määrä kasvaa 38 prosenttia. Kymmenen vuoden päästä heitä on yli 2000.

Miljardöörien huvitusten ja elämäntyylin ympärille syntyy jopa uusia elinkeinoaloja. Yritykset ja internetsivustot analysoivat jatkuvasti tietoja planeetan rikkaimmista ihmisistä. Maailman rikkaimpien ihmisten (jotka ovat valtaosin miehiä) listaa päivitetään koko ajan.

Tutkimusyritys Wealth Insightin tekemän tutkimuksen mukaan vuonna 2023 miljardöörejä on 2 315. Viime vuonna heitä oli 1 682.

Eniten miljardöörejä ennustetaan tulevan Aasiasta, sillä maanosan talouskasvun odotetaan olevan vauhdikkaampaa kuin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Puhuttaessa yksittäisestä maasta, eniten miljardöörejä tulisi olemaan Yhdysvalloissa ennen Kiinaa, Venäjää ja Intiaa.

Kiinassa asuvan multimiljardöörin Edward Zhun mukaan lahjakkaiden ihmisten pitäisi luoda omaisuutensa tyhjästä. Zhun toive saattaa hyvinkin toteutua, sillä tutkimuksen mukaan tulevaisuudessa on enemmän tee-se-itse -multimiljonäärejä kuin perinnöillä rikastuneita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.