Miley Cyrus sairaalassa jopa kuukauden – perui lisää keikkoja

Laulaja Miley Cyruksen allerginen reaktio on osoittautunut niin vakavaksi, että hän saattaa joutua olemaan sairaalassa jopa kuukauden.

Laulaja Miley Cyrus joutui tiistaina keskeyttämään Bangerz-kiertueensa yllättäen allergisen reaktion takia. Vakava reaktio johtui antibiooteista, joita hänelle oli määrätty tulehdukseen.

Perjantaina Cyrus tiedotti Twitterissä joutuneensa perumaan lisää keikkoja, yhteensä kuusi kappaletta. Laulajan edustaja on kertonut Cyruksen olevan murheen murtama perumisista. Cyruksen epäonneksi hän saattaa joutua viipymään sairaalassa vielä pitkään.

– Tämän tyyppinen vakava allerginen reaktio voi kestää 5-27 päivää. Cyrus tulee viipymään sairaalassa lääkärien valvonnassa, kunnes hänen tilansa paranee, laulajan edustaja on kommentoinut.

Keikkojen perumisten myötä netissä on liikkunut hurjia huhuja laulajan kunnosta. Cyrus on kuitenkin sanonut suorat sanat epäilijöille:

– Nyt turvat tukkoon ja antakaa minun parantua. Lopettakaa ystävieni, fanieni ja perheeni pelottelu tarinoillanne, tähti twiittasi.

Miley Cyruksen olisi tarkoitus keikkailla Suomessa, Hartwall Areenalla 1. kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat