Miley Cyrus avautuu erostaan: Nyt olen vahvempi

Disneyn Hannah Montana -sarjasta julkisuuteen noussut laulaja Miley Cyrus iloitsee, että on pärjännyt urallaan ilman ex-poikaystävänsä tukea.

Laulaja Miley Cyrus pääsi Disneyn Hannah Montana -sarjan päätähdeksi vuonna 2006. Uransa alussa näyttelijä tähditti kyseistä sarjaa, julkaisi levyjä ja esiintyi myös Disneyn tuottamassa The Last Song -elokuvassa. Tuoreessa haastattelussa tähti onkin kiitollinen uransa alkuhetkistä.

– Olen todella iloinen, että sain aloittaa urani Disneyllä, tähti kertoo.

We Can’t Stop -kappaleesta tuttu laulajatar ei kuitenkaan aina ajatellut niin. Cyrus halusi nimittäin aloittaa artistina aivan puhtaalta pöydältä. Mielestään tähti on onneksi saanut siihen myöhemmin mahdollisuuden.

– Usein lapsitähdet sekoavat tai jäävät vain paikoilleen. Tällöin he eivät oikeasti voi saavuttaa sitä, mitä he oikeasti haluavat, Cyrus harmittelee Elle-lehden haastattelussa.

Kyseisessä haastattelussa Wrecking Ball -kappaleesta tuttu laulajatar muistelee pelänneensä siirtymistä Disneyn parista kohti omaa tuotantoa. Siirtymän aikaan tähti myös seurusteli näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa.

– Muistan ajatelleeni kauhuissani, että mitä tekisinkään ilman Liamin tai Disneyn tuomaa tukea. Nykyään olen kuitenkin aivan omillani ja pärjään hienosti, laulajatar kertoo.

– Olen nykyään paljon vahvempi kuin kolme vuotta sitten. Ennen olisin ajatellut, etten voisi elää ilman poikaystävää, tähti muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat