Mainos

Miley Cyrus avautuu erostaan: Nyt olen vahvempi

Disneyn Hannah Montana -sarjasta julkisuuteen noussut laulaja Miley Cyrus iloitsee, että on pärjännyt urallaan ilman ex-poikaystävänsä tukea.

Laulaja Miley Cyrus pääsi Disneyn Hannah Montana -sarjan päätähdeksi vuonna 2006. Uransa alussa näyttelijä tähditti kyseistä sarjaa, julkaisi levyjä ja esiintyi myös Disneyn tuottamassa The Last Song -elokuvassa. Tuoreessa haastattelussa tähti onkin kiitollinen uransa alkuhetkistä.

– Olen todella iloinen, että sain aloittaa urani Disneyllä, tähti kertoo.

We Can’t Stop -kappaleesta tuttu laulajatar ei kuitenkaan aina ajatellut niin. Cyrus halusi nimittäin aloittaa artistina aivan puhtaalta pöydältä. Mielestään tähti on onneksi saanut siihen myöhemmin mahdollisuuden.

– Usein lapsitähdet sekoavat tai jäävät vain paikoilleen. Tällöin he eivät oikeasti voi saavuttaa sitä, mitä he oikeasti haluavat, Cyrus harmittelee Elle-lehden haastattelussa.

Kyseisessä haastattelussa Wrecking Ball -kappaleesta tuttu laulajatar muistelee pelänneensä siirtymistä Disneyn parista kohti omaa tuotantoa. Siirtymän aikaan tähti myös seurusteli näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa.

– Muistan ajatelleeni kauhuissani, että mitä tekisinkään ilman Liamin tai Disneyn tuomaa tukea. Nykyään olen kuitenkin aivan omillani ja pärjään hienosti, laulajatar kertoo.

– Olen nykyään paljon vahvempi kuin kolme vuotta sitten. Ennen olisin ajatellut, etten voisi elää ilman poikaystävää, tähti muistelee.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja