Miksi yrität peitellä upeaa vartaloasi, Lucy Liu?

Hurmaava amerikkalaisnäyttelijä Lucy Liu näyttäytyi kansainvälisessä Women For Women -gaalassa erikoisessa asussa, joka peitti hänen upean vartalonsa.

New Yorkissa järjestetyssä gaalassa vieraillut näyttelijä Lucy Liu, 43, oli pukeutunut erikoiseen asuun. Hoikka tähti oli valinnut ylleen suuren jakun, joka jätti ilmaan kysymyksiä.

Liun yllä nähtiin harmaa kuvioitu jakku, joka oli massiivinen verrattuna pienikokoisen näyttelijän kroppaan. Isokokoiselle naiselle näyttävä ja persoonallinen jakku olisi istunut paremmin, kun Liun yllä se herätti vain kysymyksen: miksi tähti oli valinnut jakun ylleen?

Vaikka Liun yllä nähty takki ei hänelle istunutkaan, osoitti hän tyylillään, kuinka paljon asusteilla voikaan saada aikaan. Tähden näyttävät korut ja kimmeltävä clutch-laukku keräsivät paikalla katseita ja pelastivat Liun muuten kummallisen tyylin luomalla asuun naisellisen säväyksen.

Vain noin 160 senttimetriä pitkä Lucy Liu viihtyy tavallisesti asuissa, jotka korostavat hänen pikkuruista vartaloaan. Tyköistuvissa ja klassisissa asuissa viihtyvä näyttelijätär ei tavallisesti sorru asumokiin, mutta uskaltaa kokeilla erikoisempiakin leninkejä rohkeasti.

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja