Miksi mies teeskentelee orgasmin? Lue yleisimmät syyt

Usein puhutaan siitä, kuinka naiset voivat teeskennellä orgasmin, mutta todellisuudessa myös miehet teeskentelevät orgasmeja. Mitkä ovat yleisimmät syyt siihen, että miehet teeskentelevät saavuttaneensa hekuman huipun.

Lähteestä riippuen arvioidaan, että noin 10–25 prosenttia miehistä on teeskennellyt orgasmin. Se onkin helpompaa kuin nainen voisi kuvitella. Parhaiten teeskentely onnistuu kondomin kanssa, koska harva puoliso koluaa jätteitä läpi yhdynnän jälkeen.

Miehet teeskentelevät orgasminsa samoista syistä kuin naisetkin. Tyypillisesti teeskentelijöitä löytyy kolmea eri tyyppiä: miehiä, jotka pettyvät ensimmäiseen kertaansa uuden naisen kanssa, miehiä, jotka pitävät tosissaan kumppanistaan, mutteivät halua joutua kertomaan heille, että sänkytavoissa jokin mättää ja miehiä, jotka eivät halua loukata esimerkiksi epävarmaa kumppaniaan.

1. Sammakko sängyssä

Kumppani päästää suustaan epäseksikkään sammakon sängyssä. Tämä voi olla hölmöjen sanojen lisäksi mitä tahansa paukun päästämisestä röyhtäisemiseen, lemmikin hyppääminen sänkyyn, kumppanin läpsäyttäminen liian lujaa, kynsien upotus selkään tai intensiivinen tuijotus.

Tunnelman voi latistaa verbaalisesti taas esimerkiksi möläyttämällä haluavansa lapsen, vertaamalla seksikokemustaan aikaisempaan tai yksinkertaisesti puhumalla liikaa.

2. Henkinen ulottuvuus

Mikään ei pilaa tunnelmaa pahemmin kuin Jumalan kutsuminen sänkyyn tai seksin sekoittaminen rakkauteen väärässä tilanteessa – ainakin usean mielestä. Harva mies haluaa seksin olevan jotain henkistä, vaan villiä ja hauskaa.

3. Alkoholin vaikutus

Mies saattaa selvitä kesken seksin tai humaltua liikaa. Alkoholilla ja seksillä on erikoinen suhde.

Alkoholi voi jossain tapauksissa auttaa laskemaan jännitystä tai lähestymään uutta ihmistä, mutta liian suuri määrä taas vaikeuttaa itse suoritusta. Mies voi myös selvitä humalatilastaan liikaa ja alkaa katua puuhasteluitaan kesken leikin.

Alkoholi vaikuttaa fyysisesti myös niin, ettei mies saa välttämättä sukupuolielintään pelikuntoon tai saavuta orgasmia.

4. Orgasmi ilman siemensyöksyä

Jossain tapauksissa mies saattaa kiihottua ja harrastaa seksiä ilman siemennesteen eritystä. Tämä voi johtua esimerkiksi tiuhasta seksin harrastamisesta.

5. Kuvitelmat ja todellisuus

Joskus miehen kuvitelmat ja todellisuus eivät kohtaa. Mies voi käyttää esimerkiksi aikaa vietelläkseen naisen, jota on himoinnut jo pitkään, mutta onnistuttuaan tässä kuvitelmat osoittautuvatkin kiihottavimmiksi.

6. Mies on tylsistynyt

Pitkissä parisuhteissa seksi saattaa muuttua tylsistyttäväksi. Tämä ei ole kenenkään syy. Asentoja ja paikkoja seksin harrastamiseen ei löydy pohjattomasti saman ihmisen kanssa jaettavaksi.

Makuuhuoneen elämää on hyvä maustaa erilaisilla tempuilla ja välineillä.

7. Nainen ylireagoi

Jos nainen on ylireagoinut viime kerralla, kun mies ei ole saanut orgasmia ja väittänyt sen johtuvan esimerkiksi pettämisestä, mies ei varmasti toista virhettään, vaan teeskentelee orgasmin kiltisti seuraavalla kerralla. Todellisuudessa miehet eivät yksinkertaisesti aina vain saa – oli syy sitten mikä tahansa. Tiukat odotukset tuplaavat siemensyöksyn saamisen vaikeuden.

8. Nainen ei kiihota miestä

Kaikki tekevät välillä seksimokia. Nainen on saattanut esimerkiksi unohtaa pestä hampaansa tai käydä virkistävässä suihkussa ja tulla likaisena sänkyyn, miestä tällainen ei välttämättä kiihota, vaan innostus lopahtaa välittömästi. Takaisin kiihottuneeseen tilaan palaaminen on vaikeaa, mutta seksi on usein saatettava loppuun.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Daily Loaf

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja