Mainos

Miksi miehen on niin vaikeaa tehdä, mitä nainen pyytää? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi on niin vaikeaa tehdä mitä nainen pyytää? Jos tekisi heti, kun pyytää, niin säästyisi monelta harmilta ja elämä olisi helpompaa", kyselee Jenny.

Näin miehet vastasivat

”Jenny, voisiko olla, että tämä olisi mahdollista aina myös toisinpäin, eli tekeminen ja toteutus olisikin molemminpuolista? Kun mies pyytää, nainen tekee, ja kun nainen pyytää, mies tekee. Miksi eiei, ja elämä olisi kaikkein helpointa niin? Ilman että tätä syvällisemmin pohtii, kannattaa ajatella että niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Mitä itse kukin meistä tekee, että toinen osapuoli mielellään meidän pyyntöjä toteuttaa? Ja miksi joku ei sitten tee, kun pyydän? Olenko itse tehnyt jotain, että olen mahdollisesti aiheuttanut vastapalveluksen puutteen?”
– 56, naimisissa

"Miehet asettavat asiat luonnostaan mielensä mukaiseen tärkeysjärjestykseen. Naisen pyynnöt liittyvät usein kotiin ja sen lähipiiriin, minkä mies kokee vähemmän tärkeäksi kuin kodin ulkopuolella tapahtuvat asiat. Metsästäjä-keräilijästä viljelijäksi muuntunut ja myöhemmin keskiluokkaiseksi toimistorotaksi taantunut uros ei niin vain taivu naisen asettamaan rooliin. Nämä pienet pyynnöt koetaan varsin usein nalkutukseksi, joten kannattaa olla tarkkana mitä ja milloin pyytää."
– Herra 47, aviossa

”Olisihan se aina helpompaa, jos asiat tekisi heti. Mutta, koska tekosyyt ovat nopeampia luoda kuin tehdä pyydetty asia, niin se on se suositumpi vaihtoehto. Toki siinä tapauksessa se pyydetyn asian tekeminen venähtää tuntemattomaan tulevaisuuteen ja tarjoaa ammuksia riitoihin.”
– 36, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27
 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.