Mainos

Miksi julkkismiehet pettävät upeita naisiaan?

Miehet, jotka ovat tottuneet olemaan julkisuudessa, saattavat pettää kumppaniaan todennäköisemmin kuin tavallista elämää elävät. Syy löytyy usein miesten menneisyydestä ja heidän tottumuksistaan.

Jalkapalloa ammatikseen pelaaville miehille pettäminen näyttää olevan tavallista. Muun muassa laulaja Cheryl Colen ex-mies Ashley Cole ja malli Abbey Clancyn mies Peter Crouch jäivät kiinni pettämisestä. Myös David Beckham on kärähtänyt kuhertelusta toisen naisen kanssa. Miksi julkkismiehet sortuvat toisiin naisiin, vaikka kotona odottaa upea kaunotar?

Psykologi Colin Gill kertoi The Sun -lehdelle syyn, miksi ilmiö on niin yleinen.

– Kuuluisat henkilöt, erityisesti jalkapalloilijat, joutuvat julkisuuteen nuorina. Ajan kuluessa he alkavat luulla, että elävät moraalisten sääntöjen yläpuolella. He ovat tottuneet siihen, että he voivat tehdä mitä haluavat ja milloin haluavat. Tämä pätee myös seksiin, Gill toteaa.

Miehet saattavat elää fantasiamaailmassa, jossa normaalit säännöt eivät päde. Sillä ei ole väliä, onko seksipartneri rumempi kuin oma tyttöystävä. Viehätys on siinä, että he voivat lemmiskellä kenen kanssa huvittaa ja milloin tahansa. Komeille urheilullisille miehille tällaisia tilanteita tulee usein eteen.

Kiinnijäämisen mahdollisuus viehättää ja monille pelkkään seksiin ei kuulu tunteita. Kauneus ei ole ainoastaan ulkoista. Elämänkumppanin täytyy olla luonteeltaan miellyttävä. Kotona voi silti olla ongelmia, vaikka siellä odottaisikin tyrmäävän kaunis tyttöystävä tai vaimo.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.