Mainos

Miksei nettideittiprofiilini tuota tulosta? Lue syyt!

Jos deittiprofiilisi on ollut julki kuukausia, mutta yhtäkään vastausta ei ala kuulua, jossain mättää.

Jos kuukaudet lentävät ohi etkä saa netissä olevalle deittiprofiilillesi yhtäkään vastausta, jossakin on vikaa, toteaa nerve.com. Tarkista siis profiilisi: teetkö sinä kenties jonkin näistä virheistä?

Nettideittiprofiilin kompastuskiviä

Ihan! Liikaa! Huutomerkkejä! Yksi tai kaksi huutomerkkiä profiilissa on okei, mutta useampi antaa liian innokkaan kuvan.

Älä puhu liikaa perheestäsi. Vastakkainen sukupuoli tulee sivullesi tutustumaan sinuun, ei perheenjäseniisi. Vaikka sukusi olisi sinulle rakas, hoida deittailu netissä kuitenkin ilman heidän läsnäoloaan.

Kymmeniä kuvia, muttei yhtäkään kasvokuvaa? Hämäräperäistä! Kenties aknesi on juuri puhjennut uudelleen, sinulla on maksaläiskä tai otsatukkasi on trimmaamatta. Oli syy mikä tahansa, profiilisi tarvitsee kunnon kuvan! Lukittaudu asuntoosi, ota kamerasi esiin, ja näpsi itsestäsi ainakin 50 kuvaa joko käsivaralla tai itselaukaisinta käyttäen. Joukossa on taatusti ainakin yksi, jota et inhoa sataprosenttisesti. Jos kuvan ottaminen tuntuu vastenmieliseltä, pukeudu parhaimpiisi. Kerrankin hyvä syy tälläytyä!

Vältä tiettyjä sanayhdistelmiä. Liika pirteyden ja räväkkyyden korostaminen on melkoinen klisee: lisäksi "räväkkyys" saattaa myös saada esimerkiksi bilekuviin yhdistettynä tulkinnan "bailaan maanantaista perjantaihin drinkki kourassa".

Millaisia sanoja deittiprofiiliin ei saisi laittaa? Katsotaanpa!

Nainen, vältä näitä ilmaisuja

"Pirtsakka"," räväkkä". Nämä kuluneet sanat voi helposti kirjoittaa auki, tai vaihtaa toisiin.

"Tykkään pitää hauskaa". Kukapa inhoaisi hauskanpitoa? Kuvaile ajanviettotapojasi, niin ilmoituksestasi tulee uniikimpi.

"Olen kiva". Niin me muutkin! Näytä, älä kerro: listaa vaikkapa harrastuksesi vanhusten vapaaehtoishoitajana, se kertoo paljon luonteestasi.

Nimimerkeillä "Sexycat" ja "MissHotQueen" esiintyvät neidot saavat taatusti "vain sitä yhtä" kaipaavaa seuraa. Valitse siis nimimerkki huolella.

Mies, vältä näitä ilmaisuja

"Herra Oikea". Koska et voi tietää varmasti olevasi jokaisen neidon unelmamies, vältä tätä ilmaisua.

"Antelias". Et kai yritä ostaa seuraa? Vaikka lahjat ovatkin useimmista mukava juttu, varoilla kerskuminen karkottaa. Kerro, millä tavalla olet antelias: "olisi hauskaa viettää paljon aikaa yhdessä".

"Herrasmies". Miehinen vastine "kivalle".

"Paha poika". Miehinen vastine "räväkälle". Pahikseksi itseään kuvaava mies etsii yleensä vain vaakamamboa, ja mahdollisesti pettää siinä sivussa kumppaniaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Nerve.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.