Mainos

Mikkoset otettiin vastaan ristiriitaisesti

Uusi ohjelma Mikkosten perheen arjesta keräsi eilen illalla 284 000 katsojaa. Nina ja Timo T.AMikkosen perheen elämää esittelevä sarja oli Nelosen koko viikon kolmanneksi katsotuin ohjelma.

Katsojat saavat äänestää, näytetäänkö ohjelmaa jatkossa. Äänestysaika päättyy tämän viikon torstaina, ja tulos julkistetaan Maria!:n suorassa lähetyksessä.

Nelihenkisen perheen arki on kirvoittanut jo paljon kommentteja katsojilta. Kanavan sivujen keskustelupalstalla vaihdetaan mielipiteitä.

Nimimerkki TiVo sanoo, että: "Olenkin jo pitkään odottanut jotain vastaavanlaista TV-ohjelmaa, jossa seurattaisiin tunnetun, mielenkiintoisen suomalainen (ja tämän perheen) elämää. Tämän vuoden alusta lähtien olen toivonut Mikkosille omaa TV-ohjelmaa, sillä heidän perheensä sanoo asiat suoraan eivätkä he pelkää sitä, että mitä muut nyt sanovat, tälläistä kun ei 'saisi' sanoa ainakaan julkisesti."

Myös nimimerkki amerikan malli on ohjelman kannalla: "Se on sääli ettei tuppisuumeininkiin tottuneet suomalaiset yksinkertaisesti vain kestä suorapuheisuutta jota Mikkoset edustavat. Huomaa heti tämänkin palstan kommenteista."

Mielipiteistä suurempi osa kuitenkin on ohjelmaa vastaan. Nimimerkki Pirkko ihmettelee, miksi ihmiset, jotka ovat "ilkeitä ja pahansuopia" saavat tv-ohjelman - ja miksi joku tuo lapsensa julkisuuteen ja saa siitä rahaa.

Lasten asema ohjelmassa mietityttää myös monia muita. Iltalehden keskustelupalstalla paheksutaan sitä, että lapset "uhrataan tosi-tv:n alttarille, eivätkä he ymmärrä, mistä on kysymys".

Samalla palstalla nimimerkki Lapsi parat häpeää katsoa perhettä, jossa "omahyväisyys ja suvaitsemattomuus ovat perheen tukipilareita". Hän toivoo, että lapset aikanaan saavat koulusta ja toveripiiristä tervettä ja kannustavaa tukea hyvän itsetunnon kasvattamiseen eikä heistä kasva narsisteja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.