Mikko Piipposen kassi:

- porsaankare- kuhafile- siitakesieniä- päärynä- mustikoita- vaniljajäätelöä

Aki Wahlmanin ja Mikko Piipposen menu:

Porsaankyljys kolmella tavalla

600 g porsaankaretta2 oksaa persiljaavalkosipulin kynsi50 g siitakesieniä4 uuniperunaa

1. valmistus:Nuiji leikattu kyljys ohueksi ja täytä yrteillä. Ruskista rulla ja paista uunissa 200 c:ssa 10 min.Kuori kolme uuniperunaa, keitä kermassa yrttien ja valkosipulien kanssa. Soseuta peruna ja valkosipulit ja lisää joukkoon maustekermaa.

2. valmistus:Grillaa kyljys parilapannulla ja kypsennä uunissa 10 min. Lisäkkeenä perunaviipaleet.

3. valmistus:Sekoita cutterissa yrtit, valkosipuli ja nokare voita. Levitä tahna kyljyksen pintaan. Kypsennnä uunissa 10 min.

Vaniljasokerissa haudutettua päärynää ja mustikkajäätelöä

2 päärynää1 rkl fariinisokeria1 vaniljatanko100 g jäätelöä1/2 dl soseutettua mustikkaa

Kuori päärynät ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Freesaa voissa vaniljatangon ja sokerin kanssa. Hauduta kypsäksi. Sekoita pehmeään jäätelöön paseeratttua mustikkaa.

Mustikkajoghurttivaahtoa

1 dl paseerattua mustikkaa2 dl joghurttia1 dl vaahdotettua kuohukermaa1/2 vaniljatanko2 rkl sokeria

Sekoita kaikki aineet vaahdoksi. Lisäkkeenä jäätelöä.

Lue myös:

    Uusimmat