Mikko Parikka julkaisi hauskan teinikuvan itsestään – "Kesän 2007 viikset"

Salkkarit-tähti Mikko Parikka julkaisi hauskan viiksikuvan itsestään Instagramissa.

Salkkarit-komistus Mikko Parikka, 28, lisäsi hulvattoman teinikuvan itsestään Instagramiin. Hieman tuimakatseinen otos on napattu kymmenen vuotta sitten, kun komistuksen kasvoja ei kehystänyt tumma parta, ainakaan kokonaan.

– Kesän 2007 viikset, Parikka vitsailee kuvatekstissään.

Kun kymmenen vuoden takaista kuvaa vertaa tuoreempaan otokseen, huomaa, että hiusten ja parran pituus on vuosien aikana muuttunut. Tukan komistus on leikkauttanut lyhyemmiksi, parta sen sijaan on kasvanut pidemmäksi.

Parikka on vitsaillut muodonmuutoksestaan Instagramissa aikaisemminkin. Toukokuussa hän julkaisi itsestään kuvan, jossa näkyy sekä nykyinen että entinen hiustyyli rinnakkain.

– Kuulkaa nuoriso: älkää lähtekö jokaiseen muotivillitykseen mukaan, sillä se päätös puree teitä pepusta jossain vaiheessa, Parikka ohjeistaa kuvatekstissä.

Kymmenen vuoden takaisen teinikuvan jälkeen Parikka hyppäsi vuonna 2010 Jiri-hahmon saappaisiin Salkkareihin, jossa hän näyttelee edelleen.

Vaimonsa Sara Parikan, 26, salkkarit-tähti tapasi sarjan kuvauksissa, kun kaunotar tähditti Peppi-nimistä hahmoa. Nykyään avioparilla on kaksi lasta, Matilda ja Mimosa.

Salkkareista äitiysloman takia poistunut Sara Parikka palaa sarjaan takaisin syksyllä 2017.

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa ruutuun uusin jaksoin syksyllä. Sillä välin voit nauttia Pihlajakadun tuhmat tädit 2 -kaudesta MTV Katsomossa!

Lue myös:

    Uusimmat