Mikko Koivu kommentoi Leijonien vapaailtaa

Huomiseen kuolemanpeliin valmistautuva Suomen joukkue nollasi ajatuksiaan tiistai-iltana huippuravintola Farangissa.

Suomen joukkue illallisti yhdessä joukkueenjohdon kanssa tiistai-iltana ravintola Farangissa. Huippukokki Tomi Björckin luotsaamaa ravintolaa on ylistetty ruoka-alan lehdissä. Näin ollen Leijonat saivat nauttia erinomaisesta ruoasta seurustelun lomassa.

Leijonien kapteeni Mikko Koivu kertoi keskiviikkoisten harjoituksien jälkeen tiistain vapaapäivän menneen joukkueen osalta positiivisesti.

– Hyvin meni. Oli hyvää ruokaa, jellonakapteeni vastasi ystävällisesti toimittajan kysymykseen.

Leijonat kohtaa torstaina puolivälieräottelussa USA:n, joka rökitti jellonia äitienpäivänä lukemin 5–0. Jos Suomi ottaa jenkeistä revanssin torstaina, pelaa se viikonloppuna mitalipeleissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat