Mikko Alatalo tapasi Conan O´Brienin

Laulava kansanedustaja Mikko Alatalo kertoo muun muassa miksi talk show -isäntä Conan O´Brienin paita oli leijonankakassa. Viihdeuutiset jututti myös muita tuttuja kansanedustajia ennen eilistä syksyn ensimmäistä täysistuntoa.

Mikko saapui eduskunnan syksyn ensimmäiseen täysituntoon iloisella mielellä.

– Kävimme lomalla poikani kanssa Yhdysvalloissa. Olimme Conan O´Brienin talk show -ohjelman studioyleisössä. Meillä oli todella hauskaa, Mikko kertoi eilen Viihdeuutisille.

Hän ei kuitenkaan päässyt jututtamaan suosittua talk show -isäntää henkilökohtaisesti.

– Kuvauksissa tapahtui hauska juttu, kun Conanilla oli studiossa taas liuta eläimiä. Leijonanpentu kakkasi hänen paidalleen! Max Weinberg bändeineen viihdytti meitä sillä aikaa, kun Conan oli vaihtamassa paitaansa , Mikko nauroi.

Hänen Seija-vaimonsa asettuu ehdolle kunnallisvaaleissa.

– Hän ei tarvitse minun apuani niissä asioissa. Ennemmin minä tarvitsen Seijan apua, iloinen Mikko naureskeli.

Mikon ja Seijan avioliitto ajautui kriisiin kaksi vuotta sitten. Pariskunta jätti avioerohakemuksen, mutta antoi sen loppujen lopuksi raueta. He ovat pitäneet yhtä yli kymmenen vuotta.

–Meillä on kaikki hyvin, Mikko hymyili.

Kansanedustaja Leena Harkimo saapui syksyn ensimmäiseen täysistuntoon tyylikkäänä kuten aina.

– Loman kohokohta oli Pekingin olympialaiset, joita olin seuraamassa. Olin reissussa yhteensä kymmenen päivää, Leena jutteli Viihdeuutisille.

Hän on säilyttänyt hyvät välit ex-mieheensä Hjallis Harkimoon. Leena, Hjallis ja hänen uusi rakkaansa Helena Karihtala sekä Harkimoiden pojat viihtyivät hiljattain yhdessä Linnanmäellä.

– Välit ovat säilyneet hyvinä. Se helpottaa elämäämme, Leena jutteli.

Kotikatu-sarjasta tuttu näyttelijä kansanedustaja Risto Autio toivoo, että syyskaudella keskityttäisiin oikeisiin asioihin kohujen sijaan.

– Moni hyvä asia hautautui keväällä kohun alle. Toivottavasti syksy olisi asiapitoisempi, Risto jutusteli viitaten keväiseen Ilkka Kanervan aiheuttamaan tekstiviestikohuun.

Kansanedustajalla on kädet täynnä hommia niin töissä kuin kotonakin. Ristolla ja hänen Marianna-vaimo saivat viime vuonna kaksospojat Aapo Juhanin ja Eetu Oskarin. Ristolla on entuudestaan kolme lasta, Vilja, 25, Rosa, 20, ja Antti, 18. Lisäksi Mariannalla on kaksi lasta, Tuomas, 10, ja Annika, 8.

– Kaksospoikamme täyttivät hiljattain vuoden. He ovat jo nopeita liikkeissään. Olenkin alkanut kutsua heitä Tihuksi ja Tuhoksi, Risto nauroi.

Päivi Lipponen saapui eduskuntaan turkoosissa asukokonaisuudessa. Hyväntuulinen Päivi kertoi loman sujuneen rennosti. Hänen aviomiehensä ex-puhemies Paavo Lipponen hankki ajokortin vasta eläkepäivillään. Hän on autoillut pian vuoden.

– Kyllä minä taidan edelleen antaa ajo-ohjeita vieressä, Päivi naureskeli Viihdeuutisille.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat