Mikko Alatalo miettii yhteistyötä Tommy Tabermannin kanssa

Kansanedustaja ja -taiteilija Mikko Alatalo se vaan jaksaa painaa. Mies nimittäin julkaisi keskiviikkona jo 46:nnen levynsä.

– Olemme naureskelleet, että kun tarpeeksi paljon tekee musiikkia, niin joskus saattaa osua oikeaankin, Alatalo sanoi sinisten lasiensa takaa Viihdeuutisille.

Alatalo reissaa Tampereen ja Helsingin väliä joka viikko, eikä työtahti Arkadianmäellä ole hitaimmasta päästä. Siitä huolimatta musikantti sanoo löytäneensä musiikinteolle aikaa.

– Tämä on loistavaa vastapainoa. Itse asiassa tuon musiikin avulla samoja asioita esille, kuin mistä puhun eduskunnassa. Vähän eri tavalla, mutta samoista aiheista, Alatalo selvitti.

Hän on musiikin parissa Alatalo ei ole antanut poliittisten raja-aitojen haitata. Hän kun on tehnyt musiikkia poikkipoliittisesti kahdenkin perussuomalaisten kansanedustajan kanssa. Niin Veltto Virtasen kuin Suti Aittoniemenkin kanssa soittanut Alatalo uskoo, että eduskunnasta löytyisi enemmänkin musakumppaneita.

– Velton kanssa olemme miettineet, jos herättäisimme taas henkiin Välikausitakki-nimisen yhtyeemme. Tommy Tabermann voisi tulla lausumaan jonkin kauniin runon, Alatalo maalaili.

Katso Mikko Alatalon videohaastattelu täältä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat