Mainos

Mikki Hiiri keittiössä

Mikki Hiiri on klassikkohahmo, josta pitävät sekä aikuiset että lapset. On olemassa oikeita Mikki Hiiri faneja, jotka keräävät mikkejä eri muodoissa koristamaan kotiaan.

Mikki Hiiri aloitti maailman valloituksen jo vuonna 1928 tehdessään filmidebyyttinsä elokuvassa Höyrylaiva Willie. Ensimmäiset sanat Mikki sanoi kolmannessa elokuvassaan. Nuo sanat olivat: Hot Dogs! Ja ruokamaailmassa mekin nyt tapaamme hänet, sillä Mikki rynnistää kovalla rytinällä keittiöihin.

Leivänpaahdinta koristaa iloinen Mikki, jonka riemulla ei ole rajaa, mutta parasta on kuitenkin itse leipä! Paahtimen ulkonäkö on klassisen amerikkalainen. Musiikki on niin yllättävä, että se vie jalat alta ja tekee naiviudessaan leivän paahtajan hyvälle tuulelle.

Mikki vohveleita voi paistaa neljä kerrallaan. Valo vohveliraudan kannessa kertoo, kun laite on tarpeeksi kuuma. Vohvelirautoja on kahta mallia, neljällä ja yhdellä Mikillä varustettuna. Vohveliraudan design on ajaton ja lopputulos hauska.

Voileipägrillillä voi valmistaa lämpimiä voileipiä vaikka alkupaloiksi! Jälkiruuaksi voidaan tehdä jäätelöä tai popcorneja, joita Mikki itse kai kutsuisi paukkujyviksi. Popcornien valmistamiseen Mikin avulla ei tarvita rasvaa, eikä laitteen kupu kuumene. Siis kelpo laite myös lasten käsiin annettavaksi!

Toimittaja: Hanna Sumari
Kuvauksen Ariete Mikki -tuotteet: Suomen Sähkötuonti, puh. 020 7411660

(T.i.l.a. 25.10.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.