Mainos

Mikkelin syyttäjä: Törkeä raiskaus jäi yritykseksi, kun uhri ehti kuolla

Syyttäjä vaatii 23-vuotiaalle taksinkuljettajalle vähintään 13 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta naisasiakkaansa törkeästä raiskauksen yrityksestä ja taposta.

Ilta-Sanomien mukaan tänään käydyssä oikeudenkäynnissä kuultujen lausuntojen ja todistusaineiston jälkeen syyttäjä vaihtoi törkeän raiskauksen törkeän raiskauksen yritykseksi ja lisäsi syytekohdan hautarauhan rikkomisesta.

Jälkimmäinen syytekohta liittyy näkemykseen, että nainen ehti kuolla kuristamiseen ennen kuin kuljettaja raiskasi hänet. 28-vuotiaan naisen kuolinsyynä oli kuristamisesta johtunut tukehtuminen.

Hautarauhan rikkomisesta oli syyttäjän mukaan kysymys, kun syytetty oli sukupuoliyhteydessä hautaamattomaan ruumiiseen ja rahaasi sen tekonsa päätteeksi lojumaan tienposkeen.

Syytetty myöntää tavallisen raiskauksen

23-vuotias taksinkuljettaja käytti syytteen mukaan kyyditsemäänsä naisen puolustuskyvytöntä asemaa hyväksi tilanteessa, jossa lähtökohtana oli päästä turvallisesti kotiin. Syyttäjän mielestä teon törkeyttä lisää, että tekijä oli työvuorossa oleva taksinkuljettaja.

28-vuotias nainen otti taksin ravintolaillan päätteeksi syyskuussa. Syyttäjän mukaan nainen sammui taksimatkan aikana, ja mies ajoi taksin syrjäiseen paikkaan. Nainen löydettiin kuolleena seuraavana päivänä tienlevikkeeltä muutaman kilometrin päästä.

Syytetty kiistää tapon ja törkeän raiskauksen mutta myöntää raiskauksen ja törkeän kuolemantuottamuksen. Hän kiistää myös hautarauhan rikkomisen.

(MTV3)

(15.10)

(02.10)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja