Mika Salo seuraa Leijonien otteita Areenalla

F1-kommentaattori Mika Salo kertoi Canal+:n haastattelussa, että hän on tyypillinen suomalaiskatsoja.

F1-kommentaattori Mika Salo seuraa jännittävää Suomi-Yhdysvallat-ottelua paikan päällä Helsingin Hartwall-areenalla. Salolla on läheinen suhde urheiluun, ja myös jääkiekkokaukalo on tullut vuosien varrella tutuksi. Hän kertoo harrastuksestaan Canal+:n haastattelussa.

– Mä olen pelannut joskus nuorena, pelaan vieläkin Pietarinkadun Oilersissa. Olin tänäkin aamuna pelaamassa, hän paljastaa.

Salo myöntää, että hän toimii tyypillisen suomalaiskatsojan tapaan kisakatsomossa.

– No, okei. Olen normaali suomalainen katsoja ja istun katsomossa niin kauan hiljaa, kunnes Suomi tekee maalin, hän naurahtaa.

Aiempi Suomi-USA-peli oli miehellä jäänyt näkemättä, sillä hän oli viikonloppuna F1-tohinassa Barcelonassa. Internet-yhteyksien takkuilun takia ottelu oli jäänyt välistä, mutta se ei miestä suoranaisesti harmita. Suomi hävisi USA:lle lukemin 0-5.

– Ei sitä kauhean mielellään olisi katsonutkaan, hän naurahtaa.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne on tasan 0-0, ja Salo on tyytyväinen tiukan ottelun tasoon.

– Hyvä peli tähän asti, aika hyviä paikkoja. Kyllä niitä (maaleja) tulee kohta. Ote näyttää olevan kohdallaan, hän lausuu.

Salo toivoo, että Leijona-joukkue osaa hyödyntää mahdolliset maalipaikat.

– Toivotaan niin, että niitä aukeaa. USA tulee päälle aika ahneesti. Paikkoja ei paljoa aukea, mutta sitten niistä pitää tehdä, hän neuvoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat