Mika Salo palasi F1-auton rattiin – katso kuvat

Entinen F1-kuski pääsi näyttämään ajotaitoja Ajoneuvoksen uuden tuotantokauden kuvauksissa.

Asfaltti hehkui kuumuuttaan ja formula-auton äänet koettelivat tärykalvoja heinäkuisena iltapäivänä Malmin lentokentällä, Helsingissä.

Pohjois-Helsingissä sijaitsevalla lentokentällä kuvattiin ensi talvena MTV3 MAXilla nähtävää Ajoneuvos-ohjelman uutta tuotantokautta. Jussi Hallin juontamassa ohjelmassa päästään tulenvana kautena muun muassa aidon formula-auton kyytiin. Ajomallia ohjelmassa näyttää entinen F1-kuski Mika Salo, joka käskytti vuosimallia 2003 olevaa Jaguarin formula-autoa tottunein ottein.

Yhtiökumppaninsa kanssa Mark Webberin entisen menopelin Suomeen tuonut Salo hyppää formulan rattiin aina silloin, kun siihen on mahdollisuus.

– Olen tehnyt aiemminkin näitä filmauksia, että kivaahan se on aina. Ei siinä aina välttämättä tule pikkupoikamainen fiilis, mutta onhan se aina siistiä ajaa. Ei sitä voi kuitenkaan verrata mihinkään muuhun autoon, että kyllä sitä aina kannattaa käydä ajamassa jos on siihen mahdollisuus, Salo tunnustaa.

Mika Salo ajoi autourheilun kuninkuusluokassa vuosien 1994 ja 2002 välisenä aikana. Nykyisin Salon ammattitaito pääsee esiin MTV3-kanavan F1-lähetyksissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat