Mika Salo: Olen kateellinen jääkiekkoilijoille

Virittäjät-sarjassa nyt myös Subilla nähtävä kilpa-ajaja Mika Salo ei ole omien sanojensa mukaan pitänyt kesälomaa kolmeenkymmeneen vuoteen.

Kesällä purkitettavan Virittäjien toisen kauden kuvauksiin ei kulu muutamaa päivää enempää, mutta Salo ei ehdi lomia pitelemään. Kisat American Le Mans Series -urheiluautosarjassa pitävät miehen muiden töiden ohessa tien päällä.

– Olen aina ollut kateellinen jääkiekonpelaajille, kun heillä on kaiket kesät lomaa. Minulla on tasan toisinpäin. Minulla on marras- ja joulukuu aina vapaata, ja kaiken muun ajan olen töissä pitkin maapalloa. Se on kurjaa, en ole päässyt kolmeenkymmeneen vuoteen nauttimaan Suomen kesästä, Salo harmittelee.

Vaikka entinen F1-kuski itseään puolieläkeläiseksi kutsuukin, laakereilleen hän ei aio jäädä lepäämään jatkossakaan. Seuraavasta kisakaudesta hän ei vielä osaa kuitenkaan sanoa.

– Kyllä minä varmaan jotain ajan, en osaa oikein pysyä poissakaan. Olen tehnyt sitä niin kauan ja olen tottunut siihen, että on joku päämäärä. Tarvitsen sitä. Kyllä minä vielä jotakin ajan, mutta en ole päättänyt vielä, mitä. Olen tällainen puolieläkelänen, teen keikkaduunia silloin kun viitsii, hän naureskelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat