Mainos

Mikä näistä on joulun hienoin piparitalo? Katso kuvat ja äänestä!

Nyt on aika äänestää voittaja hienojen pipariluomusten joukosta! MTV3 julisti viikko sitten piparkakkutalokilpailun alkaneeksi, ja kulunut viikko on osoittanut suomalaiset ahkeriksi ja ennen kaikkea taitaviksi leipureiksi!

Kisaan osallistui 51 toinen toistaan upeampaa piparkakkutaloa. Lomamatkat (erityisesti Pariisissa...) ovat toimineet useammankin kilpailijan innoittajana, lisäksi monessa työssä näkyy tekijänsä työ tai harrastus. Moni vaatimatonkin mökki saa näyttävyyttä pikkutarkasta koristelusta, ja toisaalta moni mielenkiintoinen rakennus ei juurikaan karkkikoristeita kaipaa.

Leipureita ja taloja on mukana laidasta laitaan - on lasten suunnittelemia ja koristelemia, on perheiden yhdessä rakentamia, on aikuisten unelmataloja ja prinsessalinnoja. Piparitaloihin liittyvien tarinoiden vuoksi kilpailutöistä oli mahdotonta rankata ketään pois, joten tässä teidän iloksenne kaikki 51 kisataloa!

Voittaja julistetaan huomenna 23.12. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnoksi hänelle lähtee lahjakortti MTV3 Storeen.

Ja sitten äänestämään! Kuvan alla on arvosteluasteikko, josta voit valita kuvalle parhaiten sopivat kouluarvosanan (4-10). Voit äänestää vain suosikkiasi/suosikkejasi, tai arvostella kouluarvosanoin kaikki kilpailutyöt!

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.