Mikä motivoi sinua painonpudotukseen?

Keventäjät-blogisti Jarimatti yrittää löytää jälleen innon ja motivaation painonpudotukseen sekä elämäntapojen muutokseen. Kommentoi blogia ja kerro, kuinka sinä teit ratkaisevan päätöksen ja pääsit painosi isännäksi tai emännäksi!

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaavat Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja raportoivat kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Jarimatti: Pahin ongelma on hävinnyt motivaatio

”Tässä on tosiaan tullut palattua astioiden ja notkuvien pöytien ääreen viime aikoina yhä useammin. Ja siinä sivussa on tämä blogin pitäminenkin jäänyt taka-alalle. Viime maanantainen mittaus ei onneksi näyttänyt ihan lohduttomia lukemia, vaikka pari kiloa onkin tullut takaisin. Pahin ongelma on melkein kokonaan hävinnyt motivaatio laihduttamiseen, jotenkin en vaan saa itseäni otettua niskasta kiinni vaikka koko ajan takaraivossa tykyttääkin, että nyt, eiku nyt, eiku nyt mä taas aloitan tosissani… Ja tällä hetkellä näitä koipia ei saa vissiin liikenteeseen mikään mahti maailmassa.”

Auta Jarimattia ja muita painonpudotuksen kanssa painiskelevia. Jaa tarinasi blogin kommenteissa. Mikä sai pudottamaan painoa? Mikä oli viimeinen niitti?Kommentoi Jarimatin tekstiä Helmen Keventäjät-blogissa!

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja