Mainos

Mikä ihme se on? Mysteeriraato kummastutti Manhattanilla

Yhdysvalloissa Manhattanin rannalta löytynyt omituinen raato on herättänyt lukuisia spekulaatioita siitä, mikä otus mahtaa olla kyseessä. Raadon on arvioitu olevan sika, koira, pesukarhu tai mahdollisesti jokin jyrsijä. Villeimmät arvailut ovat menneet kuitenkin huomattavasti tätä pidemmälle.

Erikoinen raato löytyi Brooklynin sillan alta viime sunnuntaina.

Manhattanin monsteriksi nimetyn otuksen naama oli puoliksi tuhoutunut. Otuksella ei ollut karvoja ja raajoissaan sillä oli viisi sormentapaista uloketta.

Amatöörikuvaaja Denise Ginley ikuisti otuksen kävellessään joenrannalla.

– Se kauhistutti meitä ja otimme joitain kännykkäkuvia. Lopulta päätimme palata kamerani kanssa, jolloin keräsin rohkeutta kiivetä aidan yli ja mennä lähemmäksi sitä, Ginley kertooFox Newsille.

"Emme me laskeneet varpaita"

Raadon hävittäneet New Yorkin puistotyöntekijät väittivät omituisen otuksen olleen sika. Monet kuvat nähneet ovat kuitenkin tyrmänneet viranomaisten arvion, sillä rannalle ajautuneella otuksella ei ole sorkkia.

– Se oli grillattu possu. Emme me laskeneet sen varpaita, me vain heitimme sen pois, puisto-osastolta todettiin.

Myös otuksen kuvannut Ginley on eri mieltä puistotyöntekijöiden kanssa.

– Puisto-osasto varmaan vain pikaisesti tunnisti sen possuksi ja sen jälkeen hävitti sen. Mutta missään tapauksessa se ei ole sika. Selkein merkki siitä on sorkkien puute, sen sijaan tällä otuksella on viisi varvasta lähellä toisiaan.

Toinen mysteeriraato vuonna 2008

Ginley itse uskoo, että kyseessä on jonkin sortin jyrsijä tai pesukarhu. Villieläinasiantuntija Paul Curtisin mukaan kyseessä voisi olla pieni koira, joka on turvonnut joessa ollessaan.

– Puuttuva yläleuka tekee tunnistamisesta hyvin vaikeaa. Alaleuasta puuttuvat koiralle tyypilliset hampaat, mikä on hämmentävää, otuksen ikuistanut Ginley arvioi.

Villeimmissä arvauksissa otus on ehditty nimetä jopa avaruusolioksi. Otuksen on veikkailtu olevan samaa lajia, kuin New Yorkissa Montaukissa vuonna 2008 rantaan ajautunut omituinen raato. (Kuva Wikipediassa).

Myöskään "Montaukin monsteria" ole tunnistettu aukottomasti, tutkijan arvion mukaan kyseessä oli kuitenkin todennäköisesti pesukarhu.

(MTV3)

Kuvia otuksesta Fox Newsin sivuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.