Mainos

Mika Ihamuotila jättää Sammon

Ihamuotila on vastannut Sampo-konsernin pankki- ja sijoituspalvelutoiminnasta vuodesta 2001.

Sampo-konsernin johtoryhmän jäsen Mika Ihamuotila siirtyy pois konsernin palveluksesta. Ihamuotila lähtee Sammosta huhtikuun puolessavälissä.

Ihamuotila on vastannut Sampo-konsernin pankki- ja sijoituspalvelutoiminnasta vuodesta 2001. Hän oli Sampo Pankin toimitusjohtaja 1. helmikuuta saakka, jolloin pankki siirtyi tanskalaisen Danske Bankin omistukseen.

Tulevia työtehtäviään Ihamuotila on jo ehtinyt miettiä. Hän johti Leonian muutosta Sampo Pankiksi ja sitä ennen Interbankin muutosta Mandatumiksi.

- Minua kiinnostaisi tehdä jotakin samansuuntaista, mutta mielellään jollakin muulla toimialalla. Kyseeseen voisi tulla joku huonokuntoinen yhtiö ja pölyttynyt toimiala, jota pääsisi kehittämään kannattavaksi ja kukoistavaksi. Käytännössä roolini voisi olla pörssiyhtiön johtaja tai pienen tai keskisuuren yrityksen keskeinen omistaja, Ihamuotila kommentoi STT:lle.

Tulevaa toimialaansa Ihamuotila ei ole rajannut. Hänen mukaansa haave muutoksesta on kytenyt jo pitkään, mutta ajankohta oli sopiva vasta Sampo Pankin kaupan yhteydessä. Muuta syytä lähdön ajankohtaan ei Ihamuotilan mukaan ole.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja