Mainos

Miesten vuorolle pääpalkinto Doc Aviv -festivaaleilla

Joonas Berghällin sekä Mika Hotakaisen ohjaama Miesten vuoro -elokuva on palkittu pääpalkinnolla Israelissa Tel Avivissa järjestettävillä Doc Aviv -festivaaleilla kansainvälisessä kilpailusarjassa.

Miesten vuoro on palkittu aiemmin myös Tampereen elokuvajuhlilla sekä Risto Jarva - että yleisöpalkinnoilla sekä Visions du Réel - festivaaleilla Interreligious Jury - palkinnolla.

Elokuvan televisioesitysoikeudet on tähän mennessä myyty Ranskaan, Saksaan, Ruotsiin ja Viroon. Miesten vuoro tullaan näkemään elokuvateattereissa ainakin Ruotsissa ja Puolassa.

Docaviv on Israelissa Tel Avivissa vuosittain järjestettävä viikonmittainen dokumenttielokuvafestivaali. Tapahtuma järjestettiin nyt 12. kerran. Festivaalien ohjelmisto koostuu Israelilaisista sekä kansainvälisistä elokuvista.

Miesten vuoron ovat ohjanneet Joonas Berghäll, Mika Hotakainen ja kuvaajina ovat olleet Heikki Färm ja Jani Kumpulainen. Upeista luontokuvista ja lisäkuvauksista on ollut lisäksi myös vastaamassa Johannes Lehmuskallio, Jarkko T. Laine ja Mikko Leinonen. Musiikin on säveltänyt Jonas Bohlin. Elokuvan on leikannut Timo Peltola ja sen on tuottanut Joonas Berghäll Oktober Oy:stä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.