Mainos

Miesten päiväunien kohde pian poissa vapailta markkinoilta?

Mallineito Bar Refaeli on tunnettu paitsi menestyksekkäästä urastaan mallimarkkinoilla, myös suhteestaan Leonardo DiCaprioon. Eronneen parin välien huhutaan lämmenneen uudelleen yhteisellä uudenvuodenmatkalla.

Israelilainen Bar Refaeli, 24, aloitti mallintyöt jo kahdeksan kuukauden iässä mainoksissa. Hammasrautoja teini-iässä käyttäneen kaunottaren ura alkoi toden teolla 15-vuotiaana, jolloin hän oli jo Castro- ja Pilpel -muotimerkkien mallina.

Bar Reafeli vuonna 2007 , kuva: Wireimage/AOP

Bar Reafeli vuonna 2006, kuva: Wireimage/AOP

Refaeli on ensimmäinen israelilaismalli, joka pääsi Sports Illustrated –lehden uimapukunumeron kanteen vuonna 2007. Vuonna 2009 nainen uusi saavutuksensa samaisen lehden kannessa.

Samana vuonna hän sai World Style Awardin, vapaasti suomennettuna maailman tyylipalkinnon Women's World Awardseissa. Refaeli kuvailtiin luonnollisen elegantiksi, tyylitajuiseksi ja myötätuntoiseksi.

Bar Reafeli vuonna 2007 , kuva: Wireimage/AOP

Bar Reafeli vuonna 2007 , kuva: Wireimage/AOP

Ei vain kaunis kasvo

Refaeli ei kuitenkaan ole vain kaunis kasvo. Hän on toiminut vapaaehtoisena hyötyä tavoittelemattomassa organisaatiossa Project Sunshinessa, joka tarjoaa ilmaisia palveluita ja ohjelmia vakavista sairauksista kärsiville lapsille.

Myös Ahava -organisaatio on saanut nauttia Refaelin vapaaehtoistyöstä. Järjestö huolehtii pohjoisisraelilaisista lemmikeistä, jotka hylättiin vuoden 2006 Israelin ja Libanonin välisen konfliktin aikana.

Bar Reafeli vuonna 2008, kuva: Wireimage/AOP

Bar Reafeli vuonna 2008, kuva: Wireimage/AOP

Refaeli on suostunut myös toimimaan ilmaiskampanjassa, jonka tarkoitus on vähentää muovipussien käyttöä.

Suhde DiCaprioon lämpenemässä?

Mallikaunotar on työnsä lisäksi tullut tunnetuksi on/off -suhteestaan näyttelijä Leonardo DiCaprioon.

Nyt parin välien huhutaan taas lämmenneen, vaikka heidän tiensä erosivatkin kesällä 2009. DiCaprion kerrotaan tuolloin pelästyneen tyttöystävänsä sitoutumistarpeita. Refaeli olisi halunnut parin muuttavan yhteen. Myös avioaikeista huhuttiin: DiCaprion kerrottiin harkitsevan juutalaiseksi kääntymistä, jotta pari voisi astella alttarille. DiCaprio kuitenkin pisti suhteen tauolle.

Bar ReafeliHurleyn mainoskampanjassa, kuva: EPA/AOP

Bar Reafeli, kuva: EPA/AOP

Uusimman huhumyllyn mukaan Refaeli ei kuitenkaan voinut hyväksyä eroa, vaan jatkoi armaalleen soittelemista siinä määrin, että heidän välinsä ovat taas lämmenneet.

Daily Mailin kuvasaaliin mukaan pariskunta juhli uutta vuotta Meksikossa yhteisellä lomamatkalla. Lähteet kertovat, että suhteen kumpikin osapuoli saa vielä tapailla muita, mutta selvää välien lämpenemistä on havaittavissa. Onko Refaeli siirtymässä lopullisesti pois vapailta markkinoilta?

MTV3/Helmi

Lähteet: Wikipedia, Dailymail.co.uk, Supermodels.nl, Fashionmodeldirectory.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.